|

Deniz Türüç'ten Fatih Terim'e milli takım mesajı

Kayserispor'da Sergen Yalçın'ın gelişiyle müthiş bir çıkış yakalayan Deniz Türüç, transferi ve milli takım tercihine yönelik Hollanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
18:51 - 2/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:06 - 2/03/2017 Perşembe
Kayserispor'un başarılı orta saha oyuncusu Deniz Türüç, kariyeriyle ilgili olarak Hollanda basınına konuştu.
Kayserispor'un başarılı orta saha oyuncusu Deniz Türüç, kariyeriyle ilgili olarak Hollanda basınına konuştu.

Kayserispor'un yükselen yıldızı Deniz Türüç, Hollanda basınına futbol kariyeri hakkında çarpıcı mesajlar verdi. Milli takım tercihi ve transferi hakkında konuşan Türüç, sezon sonunda büyük bir takımda oynamak istediğini söylerken milli takım tercihiyle ilgili olarak da Fatih Terim'e mesaj yolladı.



İşte Deniz Türüç'ün Hollanda basınına verdiği demeçten öne çıkanlar;


  • "Kulübümle 1 yıllık daha kontratım var. Büyük kulüpler benimle ilgileniyor. Türkiye ve Hollanda'nın büyüklerinde oynamaya hazırım. Yeteneklerimi en üst seviyede göstermeye hazırım. İlk hedefim önümüzdeki 12 maçı kazanmak. Ardından, Hollanda veya Türkiye'deki büyük kulüplerden birine gitmek istiyorum"

"İlk kim ararsa oraya gideceğim"


  • "Türkiye U23 takımında 1, Hollanda U21 takımında 2 maça çıkan Deniz Türüç, hangi ülkeyi tercih edeceğiyle ilgili olarak, "Kim beni ilk ararsa ona gideceğim. 5 yıl önce Hollanda Milli Takımı'ndan beni aradılar ve onları seçtim. Çünkü, Türk Milli Takımı için beni arayan kimse yoktu. Danny Blind beni aradı ama Türk Milli Takımı'nın hocası beni aramadı. Eğer her ikisi de beni isterse, bu benim için lüks olur. Ondan sonra hislerim ne derse onu tercih ederim. Ancak, şu an ne olur bilemiyorum"







#Kayserispor
#Fatih Terim
#Deniz Türüç
7 yıl önce