|

Erzurumspor'da Mehmet Özdilek dönemi sona erdi

BB Erzurumspor, teknik direktör Mehmet Özdilek ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Küme düşme hattında bulunan mavi beyazlı ekip son olarak Galatasaray ile 1-1 berabere kalmıştı.

Yeni Şafak
16:53 - 4/03/2019 Pazartesi
Güncelleme: 17:02 - 4/03/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek kulüple yollarını ayırdı.
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek kulüple yollarını ayırdı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Sayın Mehmet Özdilek’le karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Görev yaptığı süre boyunca takımımıza katkılarından dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Sayın Mehmet Özdilek ve ekibine sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Dün akşam oynanan karşılaşmada BB Erzurumspor evinde Galatasaray ile 1-1 berabere kalmıştı.

BB Erzurumspor Başkanı
Hüseyin Üneş, sponsorluk anlaşması gereği yapılan basın toplantsında Galatasaray’a karşı galip gelemedikleri için üzgün olduklarını ifade etmiş ve şunları söylemişti;
  • “Her iki takım için de inanılmaz önem arz eden, hem üst sıraları hem alt sıraları ilgilendiren bir maçtı. Kaybeden çok şeyi kaybedecekti, üst sıralardaki makas daha da açılacaktı ve öyle de oldu. Biz de kaybettiğimiz takdirde daha fazla üzülecektik. Kazanmak için yönetimin maç öncesinde elinden geleni yaptığına herkes emin olsun. Kamuoyunun ne dediğine bakınca herkes Erzurumspor’un iyi mücadele ettiğini söylüyor. Ama futbol skor odaklı, her halükarda bizim içeride Galatasaray’ı yenmemiz gerekti. Biz bu krediyi daha önceki maçlarda tükettik. 7 hafta geride kaldı, 6 puan aldık. Çok kötü bir başlangıç yaptık. Her ne kadar büyük takımlarla oynamış olsak da bu kabullenecek bir durum değil”

#Erzurumspor
#Mehmet Özdilek
5 yıl önce