|

Fatih Terim'in dönüşüne en çok onlar sevindi

Galatasaray'da futbol takımının başına Fatih Terim'in getirilmesi taraftarları sevince boğarken bu karara sarı kırmızılıların eski oyuncuları da kayıtsız kalmadı. Terim'in geri dönüşü sonrasında Felipe Melo, Ujfalusi, Podolski ve Necati Ateş attıkları tweetlerle mutluluklarını dile getirdiler.

Yeni Şafak
02:12 - 22/12/2017 Cuma
Güncelleme: 04:03 - 22/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
Lukas Podolski Galatasaray'da oynadığı dönemde Fatih Terim'le çalışamamıştı. Melo ise Terim'le önemli başarılara imza atmıştı.
Lukas Podolski Galatasaray'da oynadığı dönemde Fatih Terim'le çalışamamıştı. Melo ise Terim'le önemli başarılara imza atmıştı.

Galatasaray'da Igor Tudor sonrasında takımın başına Fatih Terim'in getirilmesi taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılanırken sarı kırmızılı kulübün eski oyuncuları da konuya kayıtsız kalmadı. Felipe Melo, Ujfalusi, Podolski ve Necati Ateş attıkları tweetlerle Fatih Terim'in dönüşünü kutladı.

  • Not: Lukas Podolski, Galatasaray'da oynadığı dönemde Fatih Terim'le çalışmamıştı. Alman futbolcu Hamzaoğlu, Mustafa Denizli, Riekerink ve Tudor dönemlerinde forma giymişti.
İşte Galatasaray'ın eski yıldızlarının o paylaşımları;




Happy to here the news that Fatih Terim is back as a new coach...😉👍🔝

Tomas Ujfalusi (@ufa17)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Galatasaray
#Fatih Terim
#Melo
#Podolski
6 yıl önce