|

Fenerbahçe ayrılığı duyurdu: İşte Ömer Faruk Beyaz'ın yeni takımı

Sarı-lacivertli kulüp, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan genç oyuncu Ömer Faruk Beyaz'ın Bundesliga ekiplerinden Stuttgart ile anlaştığını açıkladı.

12:10 - 14/04/2021 Çarşamba
Güncelleme: 12:38 - 14/04/2021 Çarşamba
Ömer Faruk Beyaz için Almanya'da 'Türk Messi' benzetmeleri yapılmıştı.
Ömer Faruk Beyaz için Almanya'da 'Türk Messi' benzetmeleri yapılmıştı.

Fenerbahçe forması giyen 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Ömer Faruk Beyaz, Almanya'nın Stuttgart takımına transfer oldu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ömer Faruk Beyaz, Almanya'nın Stuttgart Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Sezon sonu kulübümüzle sözleşmesi sona erecek Ömer Faruk Beyaz'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.


"Olağanüstü bir yetenek"

Stuttgart Sportif Direktörü Sven Mislintat ise Ömer Faruk hakkında, "Ömer olağanüstü bir yetenek ve kendi yaş grubunda Avrupa’da en çok aranan oyunculardan biri. Türkiye U21 Milli takımda da forma giyen Ömer, büyük bir potansiyele sahip. Büyük bir rekabet içinde genç oyuncuyla ücretsiz sözleşme imzalayabildik. Bu transferden dolayı çok mutlu ve gururluyuz" yorumunu yaptı.


  • Fenerbahçe ile 2018'de profesyonel sözleşme imzalayan Ömer Faruk Beyaz, bu sezon A takım formasıyla 3 karşılaşmaya çıkmıştı.

#Fenerbahçe
#Ömer Faruk Beyaz
3 yıl önce