|

Fenerbahçe Diego Costa'nın menajeriyle görüşüyor

Fenerbahçe'nin, dünyaca ünlü İspanyol golcü Diego Costa'nın menajeri Ricardo Cardoso ile 3 gündür İstanbul'da pazarlık yaptığı iddia edildi.

Yeni Şafak
09:46 - 7/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:23 - 7/09/2017 Perşembe
Diğer
Brezilya asıllı Costa, İspanya Milli Takımı ile 16 maça çıkarken 6 gole imzasını attı.
Brezilya asıllı Costa, İspanya Milli Takımı ile 16 maça çıkarken 6 gole imzasını attı.

Robin van Persie'nin bitmek bilmeyen sakatlıkları yüzünden Roberto Soldado'nun ardından forvet hattına bir takviye daha yapmaya çalışan Fenerbahçe'nin sürpriz bir hamlede bulunarak, Chelsea'nin dünyaca ünlü golcüsü Diego Costa ile pazarlık masasına oturduğu belirtildi.


Milliyet'te yer alan habere göre, Fenerbahçeli yöneticilerin bonservis bedeli 45 milyon euro olan tecrübeli forvet için Ricardo Cardoso'ya 1 yıllık kiralama teklifinde bulunduğu aktarıldı. Chelsea'nin 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Diego Costa'yı birinci planda bonservisiyle birlikte satmak istediği ancak Fenerbahçe'nin kiralama teklifine de olumlu yaklaştığı ifade edildi.

  • Sarı-lacivertliler ile Cardoso'nun maddi konularda henüz anlaşma sağlayamadığı ancak görüşmelerin bugün de devam edeceği belirtildi.
Chelsea'den Costa'ya ilginç yasak

Bu arada Chelsea'den Diego Costa'ya ilginç bir yasaklama geldi. İngiliz The Sun'da yer alan habere göre İspanyol forvet bundan böyle aracını A Takım futbolcularının değil altyapı oyuncularının park yerine koyabilecek.


#Diego Costa
#Chelsea
#Fenerbahçe
7 yıl önce