|

Fikret Orman Talisca ve Aboubakar kararını açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Talisca'nın seneye kulüpte kalacağını ifade ederken bonservisi için 23 milyon euro veremeyeceklerini söyledi. Orman ayrıca Aboubakar'ın bonservisinin alınmayacağına işaret etti.

Yeni Şafak
14:45 - 4/04/2017 Salı
Güncelleme: 15:09 - 4/04/2017 Salı
Yeni Şafak
Fikret Orman Talisca ve Aboubakar'ın takımdaki geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Fikret Orman Talisca ve Aboubakar'ın takımdaki geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman Benfica'dan kiralanan Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 22 yaşındaki futbolcunun 23 milyon euroluk bonservisini veremeyeceklerini ifade eden Orman, seneye takımda kalacağını söyledi.

Orman'ın NTV Spor'a Talisca hakkında yaptığı açıklama şöyle;

  • "Talisca bize iyi uyum sağladı. Sosa'yı geçti. Yanlış ifade olmasın akılda kalan, pırlanta gibi çocukTalisca'nın bonservisini almak istiyorum. Beşiktaş'ın 23 milyon euro ödeyecek bütçesi yok, seneye bakacağız buna"
"Aboubakar beni çok kızdırdı"

Takımdaki bir diğer kiralık oyuncu Aboubkar ile ilgili de konuşan Orman, Kamerunlu golcünün bonservisinin alınmayacağına şu sözlerle işaret etti;

  • "Aboubakar çok iyi bir çocuk ama beni çok kızdırdı. Beşiktaş tarihinin en önemli maçında hata yaptı. Gomez, Demba Ba, Aboubakar diyorsunuz. Bunlardan daha önemlisi Cenk var. Burak'ın ismi geçiyor ama takımda bir forvet oynuyor."
#Anderson Talisca
#Beşiktaş
#Vincent Aboubakar
7 yıl önce