|

Fikstür avantajına inanmıyorum

Ligin sonu yaklaştıkça stresin kendini fazla hissettireceğine dikkat çeken Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Mümkün olduğu kadar sakin olup sahada işimizi yapacağız" dedi. Hamzaoğlu, görevdeki ilk yılında şampiyonluk yaşamasının kendisini heyecanlandıracağını söyledi

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/04/2015 Pazar
Güncelleme: 00:18 - 5/04/2015 Pazar
Yeni Şafak

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde kalan 9 haftadaki yarışı değerlendirdi; hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi. Ligde kalan bölümde hiçbir maçın kolay olmayacağına vurgu yapan genç teknik adam, fikstür avantajıyla ilgili olarak "Fikstür avantajına inanmıyorum. Belki kağıt üzerinde avantaj-dezavantaj olabilir ama sahada her maç zorlu geçecek. Ligin sonu yaklaştıkca stres kendini daha fazla hissettirecek. Mümkün oldukça sakin olmaya va sahadaki işimizi yapmaya çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.



"Futbolculukta ve antrenörlükte başarılı olmaktan ziyade bu sezon ilk yılımda şampiyon olmak beni heyecanlandırıyor" diyen Hamzaoğlu, "İnşallah bunu başarırım. Hem futbolcuyken hem antrenörken şampiyon olmak çok da önemli değil ama şampiyon olmak önemli" ifadelerini kullandı. Karabükspor maçının zorlu geçeceğini belirten G.Saray Teknik Direktörü, “Coşkulu bir şekilde oynadığımız sürece kazanamayacağımız maç yok. İnşallah devamını getiririz” dedi. Kasımpaşa karşısında üç puandan daha fazlasını kazandıklarını hatırlatan Hamzaoğlu, hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili olarak şunları söyledi: “İstifa ile ilgili bir durum söz konusu değil. Allah göstermesin ama kötü gidişatta biz oturur en iyi kararı aramızda veririz. Ben çalıştığım her yerde yarın ayrılacakmış gibi ama 10-15 yıl ayrılmayacakmış gibi çalışmalarımı sürdürürüm. Hep uzun vadeli düşünürüm ama her an biteceğine de hazırlıklıyız. Ayrılık bile olsa doğru işleri yapmak çok önemli. İnşallah uzun yıllar çalışırım. Elbet bir gün ayrılacağız. O gün geriye baktığımızda iyi şeyler yaptığımızı görmek isteriz” diye konuştu.



İspanya La Liga ekiplerinden Malaga'da kiralık olarak oynayan Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Nordin Amrabat için Nisan ayı çok kritik. Malaga'nın Faslı oyuncu için 3.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bu ay sonunda bitecek. Amrabat'ı almak isteyen ancak maddi kriz yaşayan diğer İspanyol kulübü Sevilla talip olurken, bu kez Villarreal de devreye girdi. Avrupa Kupaları için büyük bir mücadele veren Villareal'in 28 yaşındaki Faslı futbolcunun yeni talibi olduğu bildirildi. Oyuncunun menajeri Anass Ouzifi'ye göre Amrabat için şu anda masada tam 8 teklif var. Favori ekipler Malaga, Sevilla ve Villarreal. Geçtiğimiz sezon Fazlı yıldızı resmen isteyen İngiltere'nin West Bromwich Albion ile Yunanistan'ın Olimpiakos kulübü de yıldız oyuncunun aklını her an çelebilir. Çin, Katar ve Suudi Arabistan'dan da resmi bir talep oldu ancak değerlendirmeye alınmadı.



Arena'da gündüz gösterisi


Lider Galatasaray, seyirci rekoru kırması beklenen maçta Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak. Ligde zirvedeki yerini korumak isteyen sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Burak Yılmaz ve Semih forma giyemeyecek.



Süper Lig'de bugün Kardemir Karabükspor'u gündüz maçında konuk edecek lider Galatasaray, rakibini yenerek zirvedeki yerini korumayı hedefliyor. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Fenerbahçe ile büyük bir çekişme içinde olan sarı-kırmızılı takım, ligde zor günler yaşayan ve küme düşme hattında bulunan Karabükspor maçını kayıpsız geçmek istiyor. Galatasaray'da sakat Burak Yılmaz ile hazır olmayan Semih forma giymeyecek. Gündüz maçı olması nedeniyle karşılaşmaya büyük ilgi gösteren Galatasaraylı taraftarlar Arena'da sezonun seyirci rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Kombine kart sahibi taraftarı 30 bini aşan Galatasaray'da, Karabükspor maçı için 10 bin civarında bilet satıldı. Sponsor biletleriyle birlikte bugün statta yaklaşık 40 bin taraftarın olması bekleniyor.




#Hamza Hamzaoğlu
#amrabat
#galatasaray
9 yıl önce