|

Gökhan Gönül F.Bahçeli taraftar ile tartıştı

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den ayrılarak Beşiktaş ile ile anlaşan Gökhan Gönül'e Fenerbahçeli taraftarlardan tepkiler gelmeye devam ediyor. İddialara göre Gökhan Gönül tatil için gittiği Çeşme'de Fenerbahçeli bir taraftar ile tartıştı.

Yeni Şafak
09:31 - 10/07/2016 Pazar
Güncelleme: 06:44 - 10/07/2016 Pazar
Diğer
Geçtiğimiz günlerde Gökhan Gönül Beşiktaş ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştı.
Geçtiğimiz günlerde Gökhan Gönül Beşiktaş ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştı.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Gökhan Gönül Çeşme'de bir taraftar ile gerginlik yaşadığı iddia edildi. Takvim'de yer alan habere göre; Fenerbahçeli bir taraftarın Gökhan Gönül'ün yanına gelerek, 'Gökhan üzdün bizi hem de çok üzgün' diye serzenişte bulundu. Bunu üzerine kısa bir şaşkınlık yaşayan tecrübeli futbolcu, 'Ben mi üzdüm yoksa başkanınız' mı cevabını verdi. Gökhan'ın bu cevabı üzerine sarı lacivertli taraftar, 'Düne kadar Aziz Yıldırım senin de başkanındı. Ben de bıktım ama sen ayıp ettin' karşılığını verince tansiyon bir anda yükseldi.



'Ben de bıktım o yüzden gittim'

Gökhan Gönül'ün laf dalaşına girdiği Fenerbahçe'li taraftara bu kez, 'Ben de bıktım o yüzden gittim' dedi. Yaşanan gerilimin ardından bazı Beşiktaşlı taraftarlar Gökhan Gönül'e sahip çıkarak ' En doğru kararı verdi abi. Biz sana sonuna kadar sahip çıkarız dedi ve gerilim sona erdi.















#Gökhan Gönül
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
8 yıl önce