|

Güneş'ten Benfica'ya hücum ağırlıklı kadro

Trabzonspor Teknik Direktörü, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda karşılaşacakları Portekiz temsilcisi karşısında sahaya süreceği 11'i belirlerken, ileride Burak, Halil ve Henrique'ye forma verecek.

Kamil Anahar
00:00 - 21/07/2011 Perşembe
Güncelleme: 22:53 - 20/07/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Güneş'ten Benfica'ya hücum ağırlıklı kadro
Güneş'ten Benfica'ya hücum ağırlıklı kadro

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, önümüzdeki hafta Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaşacakları Benfica maçı öncesi sahaya süreceği oyuncuları kafasında oluşturdu. Kadroda oyuncu yapısına göre oyun kurgusunu şekillendiren deneyimli teknik adam, bu sezonda da takım halinde hücum ve savunma felsefesini sahaya yansıtmaya çalışıcak. Benfica maçında kalede Tolga Zengin'e forma verecek Şenol Güneş, savunmanın sağında Serkan'ı, göbeğinde ise Giray ve Glowacki'yi kullanmayı planlıyor. Tecrübeli teknik adam, sol kanatta ise Piotr Brozek veya takıma yeni katılan Celustka'yı görevlendirecek. Orta sahada ise yeni transferlerden Zokora ile Colman ikilisini kullanmayı düşünen Şenol Güneş'in hücum hattında düşündüğü isim ise Adrian Mierzejevsksi olacak. Polonyalı oyuncu orta alan ve hücum hattı arasındaki bağı sağlayacak. Deneyimli teknik adamın hücum hattındaki en büyük silahı ise yine Burak Yılmaz olacak. Halil Altıntop ve Henrique de Güneş'in hücum hattında ilk 11'de sahaya sürmeyi planladığı oyuncular arasında yer alıyor. Alanzinho, Pawel, Engin, Eren, Sercan Kaya da alternatif isimler olacaklar.


Benfica-Trabzon maçına İsviçreli hakem

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 27 Temmuz Çarşamba günü deplasmanda Portekiz'in Benfica takımı ile yapacağı maçın hakemi belli oldu. Benfica-Trabzonspor maçını İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Stephan Studer yönetecek.



13 yıl önce