|

Jorge Jesus'tan takıma moral: "Güçlü oyunumuzu sahaya yansıtacağız"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Trabzonspor yenilgisi sonrası soyunma odasında oyuncularına moral verdi. Yapılan hatalardan ders çıkarılması gerektiğini söyleyen Jesus, güçlü oyuncularını sahaya yansıtacaklarını belirtti.

Haber Merkezi
09:01 - 26/12/2022 Pazartesi
Güncelleme: 09:10 - 26/12/2022 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe ligde ikinci sırada yer alıyor.
Fenerbahçe ligde ikinci sırada yer alıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasın da oyuncularına moral verdi.

"Şampiyon olmak istiyorsanız yaşadığınız zorlukların üstesinden gelmelisiniz"

"Ligde şampiyonluk için savaşıyoruz. Bu sezon ligin çoğu haftasında hakkımızla, güçlü oyunumuzla ilk sırada yer aldık. Trabzonspor karşısında sadece 3 puan kaybettik. Önemli olan sezonu lider bitirmek" diyen Portekizli teknik adam, "Şampiyon olmak istiyorsanız yaşadığınız zorlukların üstesinden gelmelisiniz. Bu zorlukların üstesinden gelecek, ligde şampiyon olabilecek güce ve kapasiteye sahibiz. Ben bu kadroya güveniyorum ve inanıyorum. Futbolun doğasında kazanmak da kaybetmek de var. Böyle puan kayıpları yaşandı, yaşanacak da. Önemli olan sezon sonu kimin şampiyon olacağı. Bizim hedefimiz şampiyonluk ve bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Bu maçta yaptığımız hatalardan gerekli dersleri çıkartacağız, önümüzdeki maçlarda güçlü oyunumuzu sahaya yansıtarak yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bireysellik uyarısı

Jorge Jesus yardımcılarıyla birlikte Trabzonspor maçının detaylı analizini de yaptı. Portekizli teknik adam görüntüler eşliğinde oyuncularının hatalarını tek tek gösterirken, takım oyunundan uzaklaşıp gereksiz topla oynamaları ve bireysel oynama sonucu yapılan hatalar nedeniyle uyarılarda bulundu.

  • Organize hücum konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Jesus, hücum girişimlerinde pas anlamında yanlış tercih yaptıklarını, takım oyunundan ve taktik disiplinden uzaklaşarak bireysel oynadıklarını oyuncularına anlattı.


#Fenerbahçe
#Jorge Jesus
1 yıl önce