|

Mehmet Demirkol'dan Gökhan Gönül iddiası

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Gökhan Gönül'ün eski takımına karşı yüzde 100 olarak forma giyemeyeceğini iddia etti. Demirkol ayrıca yayıncı kuruluşun derbi saatini değiştirme talebine tepki gösterdi.

Yeni Şafak
12:09 - 1/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:32 - 1/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Mehmet Demrikol, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Mehmet Demrikol, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mehmet Demirkol, Süper Ligi'in 13. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken Gökhan Gönül ile bir iddiada bulundu. Demirkol, 31 yaşındaki futbolcunun Kadıköy'de oynayamayacağını söyledi.



NTV Spor yorumcusu Demirkol'un açıklamaları şöyle;


  • "Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi çok güzel maç olacak. Keşke zemin de güzel olsa. Tahmin yapılamaz. Ben derbide yüzde yüz eminim Gökhan Gönül oynamayacak. Gökhan'ın oynadığı oyuna bakıyorum. Bir de üzerine psikolojik baskı gelecek, Gökhan duygusal bir adam. Bütün bunlar bir araya geldiğinde, ilk 11'de oynaması hiç aklıma yatmıyor. Darıca Gençlerbirliği maçında Gökhan Gönül'ün Kadıköy'e gitme arzusu değil de, bildiğin gitmeme arzusu vardı"


"Hakarettir bu"

Yayıncı kuruluşunun derbi saatini değiştirme talebine de değinen Demirkol şöyle konuştu;



  • "Barcelona-Real Madrid maçına göre ayarlandığı için bizim derbiler. Maalesef o noktaya geldik. Yayıncı kuruluş haklı. Çünkü Barcelona-Real Madrid, Türkiye'de Fenerbahçe-Galatasaray ve Fenerbahçe-Beşiktaş maçı kadar merak ediliyor. Belki daha fazla. O noktaya geitrdik. Övünün! Hakarettir bu. Yayıncı kuruluş haklı olarak-diyor ki; 'Sizin derbi maçınız var, onun yayınını değiştirsem olur mu' diyor. Neden? 'İspanya'da maç var' diyor. Bu ne demek biliyor musun? Aslında siz bitmişsiniz. Bu hafta Türkiye'de yapılacak, oynanacak en önemli sportif aktivite. Hatta daha ötesi belki. En önemli olay. Kazalar, belalar, başımıza gelen illetleri bir kenara bırakıyorum. Onun dışında en önemli olay. Bunu İspanya'da Katalunya'da oynanacak bir maç nedeniyle saati değişiyor"
TSİ 18.15'te oynanacak olan Barcelona - Real Madrid maçı için böyle bir başvuruda bulunduğu ifade edilen yayıncı kuruluş, konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na karşılaşmanın 20.00'de başlaması için talepte bulunmuştu. Bu talep her iki kulübe de iletildi ancak Beşiktaş Kulübü'nün istememesi sebebiyle başvurunun kabul edilmediği öğrenildi. Zorlu karşılaşma planlandığı gibi 3 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak.

















#Gökhan Gönül
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Mehmet Demirkol
7 yıl önce