|

Mehmet Demirkol'dan Mehmet Topal patlaması

Futbol yorumcusu Mehmet Demrikol, Osmanlıspor'a attığı tartışmalı gol sonrası Mehmet Topal'a yapılan 'emek hırsızı' şeklindeki ağır ifadelere sert tepki gösterdi.

Yeni Şafak
12:16 - 7/03/2017 Salı
Güncelleme: 12:35 - 7/03/2017 Salı
Diğer

Mehmet Demirkol, Osmanlıspor maçında attığı golle tartışmalara neden olan Mehmet Topal'a yapılan eleştirilerde haksızlık yapıldığını söyledi.
Mehmet Demirkol, Osmanlıspor maçında attığı golle tartışmalara neden olan Mehmet Topal'a yapılan eleştirilerde haksızlık yapıldığını söyledi.

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe-Osmanlspor maçının son dakikasında tartışmalara neden olan Mehmet Topal'ın golü sonrası oyuncuya yapılan sert eleştiriler hakkında konuştu.



"Daha ne desin adam
"

Sarı-lacivertli futbolcuya haksızlık yapıldığını ifade eden NTV Spor yorumcusu Demirkol, "Mehmet Topal fazla vicdanlı. Tamam ortada bir hata var. Özür diledi ama bitti... 'Ben hakem olsam vermezdim' dedi. Daha ne desin adam yani. Açık söylüyorum şanssızlığı dürüst bir insan olmasıdır" dedi.



"Delirtmeyin beni!"

Mehmet Topal'a yapılan 'emek hırsızı' şeklindeki ağır ifadelere sert tepki gösteren Demirkol, "Emek dediğin şey zihinsel ya da bedensel insanlara bir katkıdır, topluma dair bir söylemdir. Topla emek mi olur? Emek hırsızı falan diyorlar Mehmet Topal'a. Eğlencenin emeği olmaz. Delirtmeyin beni... Elinde çekiç olan adamın verdiğidir emek. Top oynayarak emek olur mu ya!" ifadelerini kullandı.









#Mehmet Topal
#Mehmet Demirkol
7 yıl önce