|

Mehmet Sepil'den Fikret Orman'a Demba Ba tepkisi

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendileriyle oynayacakları maçtan önce Demba Ba hakkında yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirdi.

Yeni Şafak
15:41 - 5/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 16:13 - 5/04/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil.
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Demba Ba ile ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi. Sepil, konuyla ilgili olarak "Fikret Orman'ın bu açıklamaları Türk futboluna büyük katkılar koymuş Süleyman Seba'nın doğum gününde yapıldı. Sayın Seba yaşasaydı ne düşünürdü? Bunu Beşiktaşlıların takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

İşte Mehmet Sepil'in Fikret Orman hakkındaki açıklamaları;
  • "Fikret Orman, Demba Ba ile ilgili olarak Beşiktaş’ta oynamasını istediği yönünde demeç vermiş. Bu demeç şu anda Göztepe, Beşiktaş, Demba Ba ve Tamer Tuna'yı zan altında bırakacak. Fikret Orman ile birlikte dün Türk futbolunun marka değerinin yükseltilmesi konusunda görüştük. Bugün Demba Ba hakkında konuşmuş. Acaba Süleyman Seba yaşasaydı buna ne derdi? Maçtan önce 'Demba Ba'yı isteriz' şeklinde açıklama yapmanın anlamı yok. Türk futbolu adına üzüldüm. Demba Ba ile konuşmadım. Kendisi bizim futbolcumuz. Eminim o da bu açıklamayı doğru bulmaz."


#Beşiktaş
#Göztepe
#Demba Ba
#Mehmet Sepil
6 yıl önce