|

"Meireles atılınca F.Bahçe'yi iyi analiz edemedik"

Bate Borisov Teknik Direktörü Viktor Goncharenko, ilk maçta Meireles kırmızı kartla atıldığı için Fenerbahçe''yi iyi analiz edemediklerini belirterek, yarın da her türlü oyuna hazır olduklarını söyledi.

Cihan
00:00 - 20/02/2013 Çarşamba
Güncelleme: 18:05 - 20/02/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
"Meireles atılınca F.Bahçe'yi iyi analiz edemedik"
"Meireles atılınca F.Bahçe'yi iyi analiz edemedik"

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ikinci maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Bate Borisov''da teknik direktör Viktor Goncharenko, düzenlenen basın toplantısında, yarınki karşılaşmada taraftarın olmamasını kötü bir şey olarak değerlendirdi.

Viktor Goncharenko, ''Taraftarlar Fenerbahçe''nin bir kozu. İlk maç 0 – 0 olduğu için bu sefer takımlar skor yapacak. Bence senaryo farklı bir şekilde gelişebilir. Nasıl gelişeceği yönünde bir şey söylemek çok zor.'' diye konuştu.

Fenerbahçe''nin İstanbul''da atak oynayacağı yönünde bir soruya da Goncharenko, ''Meireles ilk maçta oyun dışı kalmasaydı yarınki maça daha iyi hazırlanmış olurduk. Geçen sefer nasıl atak yaptıklarını bilirdik. Fenerbahçe kendi sahasında daha açık futbol oynuyor yarın da bunu bekliyoruz. Her türlü oyuna da hazırız.'' şeklinde konuştu.

Bate Borisov''un tecrübeli futbolcusu Alexander Hlep ise şansların yüzde 50 olduğunu belirterek, "Burada zemin daha iyi. Taraftarların olmaması olumsuz bir şey. Fakat şansların değişmediğini düşünüyorum." dedi.

11 yıl önce