|

N'Diaye Sunderland'ın vazgeçilmezi oldu

Bursaspor'dan devre arasında İngiliz ekibi Sunderland'a transfer olan Alfred N'Diaye, şimdiden teknik direktör Martin O'Neill'in vazgeçilmezleri arasına girdi.

İha
00:00 - 4/03/2013 Pazartesi
Güncelleme: 13:13 - 4/03/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
N'Diaye Sunderland'ın vazgeçilmezi oldu
N'Diaye Sunderland'ın vazgeçilmezi oldu

Yeşil-beyazlı ekibin devre arası transfer sezonunda 4,7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Sunderland'a sattığı genç orta saha oyuncusu Alfred N'Diaye, yeşil-beyazlı ekipteki başarılı performansını İngiliz ekibinde de sürdürüyor. Bursaspor'a geçtiğimiz sezon başında Fransa birinci lig ekibi Nancy'den transfer olan ve kısa sürede gösterdiği performans ile beğeni toplayan Senegal asıllı Fransız futbolcu, devre arası transfer sezonunda İngiltere Premier League ekiplerinden Sunderland'a transfer olmuştu.

4 MAÇTA 90 DAKİKA SAHADA KALDI

Kırmızı-beyazlı formayı ilk olarak ligin 22. hafta mücadelesinde West Ham United ile oynanan karşılaşmanın 85. dakikasında oyuna dahil olarak giren N'Diaye, o karşılaşmanın ardından oynanan 6 karşılaşmada da sahada yer aldı. Kuzey İrlandalı teknik adam Martin O'Neill tarafından 6 mücadelenin 4'ünde 90 dakika forma şansı tanınan yetenekli oyuncu, 23. haftada oynanan ve 3-2 Sunderland'ın üstünlüğü ile sonuçlanan Wigan karşılaşmasında da takımının 2. golünün asistini yaptı.

11 yıl önce