|

'Ne pahasına olursa olsun antrenman yap'

Dünyaca ünlü spor performans giyim markası Puma, Olimpiyat madalyalı ünlü atlet Hansle Parchment'ın, pilates eğitmeni Ebru Şallı'nın fitness hocası Murat Tavman'ın katılımıyla hem yeni koşu ve antrenman ayakkabısı Ignite XT'yi tanıttı hem de insanları antrenman yapmaya çağırdı.

Yeni Şafak
23:45 - 11/09/2015 Cuma
Güncelleme: 20:51 - 11/09/2015 Cuma
IHA

Ataköy'deki Atletizm Salonu'nda gerçekleşen lansmanda konuşan Puma Türkiye, Rusya ve Ukrayna Pazarlama Bölge Müdürü Bhavisha Dave, en büyük amaçlarının “Ne pahasına olursa olsun” sloganıyla sporu hayatın bir parçası haline getirmek olduğunu belirterek, “Son yıllarda insanlar antrenman konusunda çok bilinçli. Puma olarak dünyanın en hızlı sporcuları için özel ürünler üretiyoruz. Ignite XT de bu özel ürünlerden bir tanesi. Dünyada trendler sürekli değişiyor. Performansa dayalı ürünler artık daha çok tercih ediliyor. Ignite XT, Puma'nın eşsiz köpük teknolojisi ile üretildi ve hareket kabiliyetini en yüksek seviyeye çıkarıyor” dedi.



'Günde iki idman yapıyorum'

Londra Olimpiyatları'nda ülke rekoru kırarak bronz madalya sahibi olan Jamaikalı ünlü atlet Hansle Parchment, “Başarının sırrı, doğru antrenman ve beslenme düzeniyle doğru orantılı. Haftanın 5-6 günü olmak üzere günde iki defa antrenman yapıyorum. Ignite XT mükemmel bir koşu ve antreman ayakkabısı. Antermanlarım köpük teknolojisi sayesinde daha verimli geçiyor” dedi.


Pilates eğitmeni Ebru Şallı ve Fitness hocası Murat Tavman “Spor yaparken esneklik ve ayaklarınızın uyum içinde olması gerekir" diye konuştular.



Pumatrac uygulaması

Toplantıda bu yıl Nisan ayında İstanbul'da gerçekleştirilen Puma Ignite İstanbul Yarışı'nın ikincisinin 11 Ekim'de Caddebostan Sahili'nde yapılacağı açıklandı. İnsanları spor yapmaya teşvik etmek isteyen Puma, yarışa hazırlanmak isteyen herkesi Pumatrac uygulamasını indirerek her koşulda, “Ne Pahasına Olursa Olsun” antrenman yapmaya da davet etti. İlginç analiz ve sonuçlarla profesyonel ve amatör koşuculara uzun süredir ilham veren Pumatrac, yenilenen versiyonuyla ağırlık kaldırmadan yüzmeye, yoga'dan bisiklete, 30 antrenmanı destekliyor. Kullanıcılar, uygulama üzerinden daha hızlı, daha güçlü, daha tutkulu antrenman yapmak için kendilerine bir söz vererek, “Yağmurlu havada 3 koşu tamamla”, “Bir ay boyunca her Pazartesi antrenman yap” gibi performans görevlerini tamamlıyorlar.



#Hansle Parchment
#Olimpiyat
#Puma
#Murat Tavman
9 yıl önce