|

Onur Kıvrak tartıştığı taraftarlarla helalleşti

Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak, Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası tartışma yaşadığı taraftarla bir araya geldi.

Yeni Şafak
15:29 - 12/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:58 - 12/11/2018 Pazartesi
Diğer
Onur Kıvrak bu sezon yediği goller nedeniyle taraftarlardan tepki görmüştü.
Onur Kıvrak bu sezon yediği goller nedeniyle taraftarlardan tepki görmüştü.

Trabzonspor’da tecrübeli file bekçisi Onur Kıvrak, 5-0 kaybedilen Yeni Malatyaspor mücadelesi sonrasında havalimanında taraftarlar ile sözlü diyaloğa girmiş ve ertesi gün tesislerde protesto edilmişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardında Kaptan Onur dikkat çeken bir hamle yaparak kendisini protesto eden taraftar grubuna sürpriz bir ziyaret geçekleştirdi.

"Üzgün olduğunu söyledi"

61saat’e konuşan Farozlular Derneği taraftar grubu başkanı Emrah Urcu Onur'la yaptıkları görüşme ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Sıkkın ve üzgün olduğunu söyledi"
  • "Kaptan bir takım aracılar ile derneğimizi ziyaret etti. Canının sıkkın olduğunu, yaşananlardan üzüntü duyduğunu ve yılların birikintisinden kaynaklanan bir harekette bulunduğunu bize aktardı. Kendisi ile konuşup helalleştik. Yaptığı hareketi tabi tasvip etmiyoruz yapmaması gerekiyordu ancak Onur’u atamayız satamayız. Biz Trabzonspor’a fayda sağlamak amacı ile bir araya gelmiş Trabzon ve Trabzonspor sevdalısı kişileriz. Yaptığımız bu görüşme umarım fayda sağlamıştır. Ancak kulüp içerisinde bazı yöneticiler Onur ve Burak’ın üzerine oynayarak zarar verme eğiliminde bu yaşananları kesinlikle tasvip etmiyoruz."

#Onur Kıvrak
#Trabzonspor
5 yıl önce