|

Pablo Zabaleta Galatasaray'ın elinden kaçtı

Galatasaray'ın sağ bek transferi için düşündüğü isimlerin başında gelen Pablo Zabaleta sarı kırmızılıların elinden kaçtı. Arjantinli futbolcu transfer kararını Premier Lig'de kalmaktan yana kullandı.

Yeni Şafak
09:02 - 25/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:11 - 25/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray'ın transfer gündemindeki Pablo Zabaleta'nın gelecek sezon West Ham'da oynaması bekleniyor.
Galatasaray'ın transfer gündemindeki Pablo Zabaleta'nın gelecek sezon West Ham'da oynaması bekleniyor.

Gelecek sezon önemli bir kadro revizyonu yapmak isteyen Galatasaray yönetimi, Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Pablo Zabaleta'yı gündemine almıştı.Sportif direktör Cenk Ergün'ün menajeriyle görüştüğü iddia edilen futbolcu, transfer kararını İngiltere'de kalmaktan yana kullandı.

İngiliz basınından Sky Sports'un haberine göre; Pablo Zabaleta, Slaven Bilic yönetimindeki West Ham United'ın sözleşme teklifini kabul etti. Futbol hayatına İngiltere'de devam etmek isteyen Arjantinli futbolcunun Bilic'le transfer hakkında görüştüğü iddia edildi.

Pablo Zabaleta da geçtiğimiz günlerde İngiltere'den de teklifler aldığını itiraf etmişti. Tecrübeli oyuncu geleceğiyle ilgili ''Premier Lig'deki birkaç takımdan teklif aldım. İngiltere dışından da teklifler alıyorum'' ifadelerini kullanmıştı.

  • 2008 yılında bu yana Manchester City'de forma giyen Zabaleta, bu sezon İngiliz temsilcisi ise 32 resmi maçta görev alırken, 2 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

#Galatasaray
#Pablo Zabaleta
#West Ham United
7 yıl önce