|

Sassuolo'dan Kaan Ayhan açıklaması: Türkiye'ye transfer olacak mı?

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği milli oyuncu Kaan Ayhan hakkında, İtalya Serie A kulübü Sassuolo bir açıklama yaptı. Kulübün CEO’su Giovanni Carnevali, 26 yaşındaki oyuncunun geleceği hakkında konuştu.

Haber Merkezi
15:52 - 27/07/2021 Salı
Güncelleme: 16:01 - 27/07/2021 Salı
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Kaan Ayhan'ın güncel bonservis değeri 6 milyon euro
Transfermarkt verilerine göre Kaan Ayhan'ın güncel bonservis değeri 6 milyon euro

Yabancı sınırlamasının ardından yerli oyuncu arayışlarını sürdüren Süper Lig ekipleri, gözlerini milli oyunculara çevirdi. İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen 26 yaşındaki Kaan Ayhan için, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın devrede olduğu iddia edilmişti.

Fanatik'te yer alan habere göre Sassuolo’nun CEO’su Giovanni Carnevali, milli oyuncunun geleceği hakkında konuştu. Genç oyuncuyu kadroda tutacaklarını belirten Carnevali, "Kaan bizim için önemli bir futbolcu ve yeni sezonda da Sassuolo forması giymeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

  • 1 Eylül 2020 tarihinde Fortuna Düsseldorf'tan 2.5 milyon euro karşılığında transfer edilen Kaan Ayhan, geride bıraktığımız sezon 20 karşılaşmada görev yaptı. 26 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.

#Kaan Ayhan
#Sassuolo
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Galatasaray
3 yıl önce