|

Talisca'nın neden kadroda olmadığı ortaya çıktı

Brezilya'nın Almanya'yı 1-0 yendiği maçta esame listesinden çıkartılan Anderson Talisca büyük üzüntü yaşadı. Herkes genç oyuncunun sakat olduğunu düşünürken teknik direktör Tite'nin Talisca'yı oynatmayı düşünmediği ortaya çıktı. Tite, hazırlık maçı kadrosunda 23 oyuncu olması gerektiği için Gremiolu Geromel ve Beşiktaşlı Talisca'yı Almanya maçında kadro dışında bıraktı.

Yeni Şafak
01:23 - 28/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 04:54 - 28/03/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Anderson Talisca, Brezilya A Milli Takımı'yla henüz bir karşılaşmaya çıkamadı.
Anderson Talisca, Brezilya A Milli Takımı'yla henüz bir karşılaşmaya çıkamadı.

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca'nın Almanya maçı kadrosundan çıkartılması geceye damga vurmuştu. Genç oyuncunun neden kadroda olmadığı ortaya çıktı.

Milli Takımlar hazırlık maçlarında kadroda 23 oyuncu bulundurmak zorunda olduğu için 2 ismi dışarda bırakıyor. Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Tite de Talisca'yı oynatmayı düşünmediği için bu iki isimden biri olarak onu tercih etti. Tite'nin diğer tercih etmediği futbolcu da Gremio forması giyen Geromel oldu.

  • Talisca, Almanya maçından önce oynanan Rusya mücadelesinde de forma giyememişti. Genç oyuncu böylelikle milli arada Brezilya A Milli Takımı formasını giyememiş oldu.

Anderson Talisca'ya Brezilya🇧🇷Milli Takımı kapılarını açan 'Beşiktaş' performansı...

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Beşiktaş
#Anderson Talisca
#Brezilya
#Tite
6 yıl önce