|

App Store'da kısa süreliğine ücretsiz olan 8 uygulama

iOS kullanıcıları için 8 adet uygulama kısa süreliğine App Store’da ücretsiz hale geldi. iPhone ve iPad’inize indirerek kullanabileceğiniz birbirinden ilginç uygulamaları sizin için sıraladık.

Yeni Şafak
14:13 - 20/01/2018 السبت
Güncelleme: 14:47 - 20/01/2018 السبت
Diğer
Apple bugün, App Store’un 2008 yılında açılmasından bu yana global geliştirici topluluğunun elde ettiği toplam kazancın 70 milyar ABD Doları’nı geçtiğini duyurdu.
Apple bugün, App Store’un 2008 yılında açılmasından bu yana global geliştirici topluluğunun elde ettiği toplam kazancın 70 milyar ABD Doları’nı geçtiğini duyurdu.

App Store, iPhone ve iPad gibi iOS kullanıcılarına yeni yıl hediyesi olarak bazı uygulamaları ücretsiz hale getirdi. Normalde ücretli olan uygulamalardan bazıları kısa süreliğine ücretsiz oldu. Listemizde 8 yeni uygulama bulunuyor. Uygulamalara, uygulama resimlerinin altındaki bağlantılar üzerinden veya App Store üzerinden direk ulaşabilirsiniz.

Fontz App

Uygulama, yazılı metniniz için bir çok yazı tipi ve renk seçim imkanı sunuyor. Uygulama aracılığıyla, kendimiz bir fotoğraf çekebilir yada galerimizde olan fotoğraflar üzerinde değişiklik yapılabiliyor. Kişiselleştirilen fotoğraflarınızı, diğer kullanıcılar ile uygulama üzerinden paylaşabilirsiniz. Uygulamanın normal fiyatı $3.99

Uygulama linki:

Activate Your Voice

Uygulama, iletişim uzmanları tarafından tasarlanmıştır. Ticari profesyoneller, öğretmenler, satış elemanları, İngilizce dil öğrenenler, aktörler, seslendirme sanatçılar ve daha güçlü, daha net, daha güven verici ve otoriter konuşma sesi isteyenler için mükemmel bir uygulamadır.

Uygulamanın normal fiyatı $0.99

Uygulama linki:


Tile Rider



Tile Rider, bir silah ve mıknatıs aygıtıyla donatılmış küçük bir otomobilin kontrol edildiği tek oyunculu bir oyundur. Oyunda hikaye odaklı 35 benzersiz seviye bulunuyor. Oyun yapay zeka içeriyor ve oyunda zombi araçları bulunuyor. Oyunda, oyun içi satın alımlar yok ve oynamak için internet bağlantısına gerek duyulmuyor.

Uygulamanın gerçek fiyatı $0.99.

Skee-Ball Plus



Skee-Ball Plus, en eğlenceli ve hareket dolu sokak bowling oyunudur. Her türlü özelliği bizlere sunan oyunun çok oyunculu modu da bulunuyor. Uygulamanın yüzlerce zorluk seçeneği bulunuyor. Ayrıca uygulamada isteğe bağlı şekilde telefonunuza eğim vererek, 3D oyun imkanı bulabiliyorsunuz.

Uygulamanın normal fiyatı $2.99

Uygulama linki:

Animal Math Kindergarten Games



Uygulama, küçük yaşta olan matematik öğrenmek isteyen çocuklara hayvanlarla işlem yapma imkanı sunuyor. Anne, baba ve öğretmenler tarafından tasarlanan bu uygulama, anaokulu matematiğine ilişkin ortak çekirdek standartlarına uygun şekilde tasarlanmış. Uygulama sayesinde, temel matematik bilgileri, küçük yaştaki çocuklara eğlenceli bir şekilde öğretilebilir.

Uygulamanın orjinal fiyatı $4.99.


Uygulama linki:

Easy Returns


Bu uygulama sayesinde, tüm makbuzlarınızı takip edilebileceksiniz. Ayrıca uygulama yaklaşan ödemeleri de kullanıcılarına hatırlatıyor. iPhone veya iPad kullanarak satın alma işlemlerinizi kaydedebilir, makbuzlarınızın birden fazla resmini çekip uygulamada kaydedebilirsiniz.

Uygulamanın normal fiyatı $0.99

Uygulama linki:

RadioApp



RadioApp, eşsiz bir analog benzeri radyo kullanarak, kullanıcılarına yerel radyo istasyonlarına ve dünyanın dört bir yanındaki radyo istasyonlarına kolayca ulaşmasına olanak tanıyor. Uygulama radyolarda çalan şarkıların ismini kullanıcılarına gösteriyor.

Uygulamanın normal fiyatı $1.99

Uygulama linki:


GearTheme – Live Wallpapers HD


Uygulama, iPhone 6s ve 6s Plus ve Yeni iPhone 7 ve 7 Plus için tasarlanmıştır. Uygulamaya haftalık olarak gelen güncellemelerle, HD duvar kağıtları ekleniyor. Uygulamadan canlı duvar kağıtlarını kaydedip, telefonunuzun arka planında dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Uygulamanın normal fiyatı $1.99

Uygulama linki:

#Apple
#App Store
#iPhone
#iPad
٪d سنوات قبل