|

Samsung Galaxy S10 ve S10 Plus hakkında yeni sızıntılar

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S10 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Infinity-O ekrana sahip olacak Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modellerinin 25 Şubatta tanıtılması bekleniyor. Cihazların tanıtılmasına daha iki ay gibi bir süre olmasına rağmen tüm detaylar ortaya çıktı.

Yeni Şafak
14:25 - 18/12/2018 Salı
Yeni Şafak
Samsung Galaxy S10'un konsept tasarımı.
Samsung Galaxy S10'un konsept tasarımı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Mobil Dünya Kongresi’nden 5 gün önce gerçekleştirmeyi planladığı ‘Unpacked’ etkinliğinde Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus cihazları tanıtılacak. Samsung’un yeni tasarımla tanıtacağı telefonların tüm detayları şimdiden sızdırıldı.


SAMSUNG GALAXY S10 AİLESİ FARKLI BOYUTLARLA GELECEK!


Ekran boyutları farklı olan Samsung Galaxy S10 ailesinin üyeleri sırasıyla; Galaxy S10 Lite 5.8 inç, Galaxy S10 6.1 inç ve Galaxy S10 Plus 6.4 inç boyutlarında olacak. Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10’un arka tarafında üç kamera yer alıyorken, Galaxy S10 Lite’da ikiye düşecek. Galaxy S10 Plus’ın ön kısmında iki adet kamera bulunuyor ve diğer modellerdeyse bir adet selfie kamerası olacak.


TÜM SAMSUNG CİHAZLARDA OLED EKRAN KULLANILACAK!

Apple’ın bu sene tanıttığı cihazlardaki gibi üç model stratejisini takip eden Samsung, tüm modellerde OLED ekran kullanmayı planlıyor. Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10’a nazaran düşük fiyatlı olması beklenen Galaxy S10 Lite modelinde 2K+ çözünürlüklü ekran kullanılacak.


GALAXY S10 3.5MM KULAKLIK GİRİŞİYLE GELİYOR!

Galaxy S10 ailesinde Type-C girişi ve 3.5 mm kulaklık girişine yer verilmiş. Samsung’un kulaklık girişinin olması kullanıcılar tarafından takdir edildi.


SAMSUNG YENİ AMİRAL GEMİSİNDE EKRAN ALTI PARMAK İZİ OKUYUCU KULLANACAK!

Galaxy S10 için Samsung'un ekran altı parmak izi okuyucu sunacağı uzun süredir konuşuluyor. Böylece yeni telefonun biyometrik tarayıcı ve güvenlik konusunda önemli adım atacağı düşünülüyor. Üstelik beklendiği üzere yeni modelde bir parmak izi okuyucusu olmayabilir.


GALAXY S10 YÜKSEK PERFORMANSLI İŞLEMCİ VE 5G DESTEĞİ!

Telefonun tanıtım tarihi belli olmadığı için hangi yonga setinin sunulacağı da net değil. Her zaman olduğu gibi Qualcomm ve Exynos'un en yüksek performanslı yongalarını kullanacağı aşikar. Yani esasında Snapdragon 845 yongası ya da daha yeni bir yonganın kullanılması söz konusu.

5G desteğiyle ilgili de çok fazla söylenti var. Ancak şu anda diğer hususlarda olduğu gibi o da net değil.

#Samsung
#Galaxy S10
#Akıllı telefon
5 yıl önce