|

Su altı çekimi yapabileceğiniz kameraları listeledik

Su altında çekim yapmak isteyen tatilciler ve su sporlarıyla uğraşanlar için “bu yılın en iyi su altı çekim kamerası” modellerini listeledik. Farklı özelliklere sahip birçok markanın yer aldığı haberimizde, sizde kendinize en uygun su altı kamerasını bulabilirsiniz. İşte 2018 su altı kamerası fiyatları ve özellikleri haberimizde.

Yeni Şafak
14:22 - 16/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:38 - 16/07/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Su altın çekimi esnasında bir kare.
Su altın çekimi esnasında bir kare.

Su altında çekim yapmak isteyenler için geliştiren onlarca kamera piyasada mevcut. Hepsi birbirinden farklı özelliklere sahip, bu su altı kamerası modelleri arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Bu yüzden sizler için su altında kaliteli çekim yapan 3 farklı kamerayı listeledik. Özellikleri ve fiyatının yer aldığı bu listede, size en uygun su altı kamerasını seçerek tatil anılarınıza su üstünde değil su altından da kareler ekleyebilirsiniz.

GoPro Hero 6 Black

Su altı çekimi denilince ilk akla gelen markalardan biri GoPro. Ürettiği aksiyon kamera modelleriyle son yıllarda dikkati üzerine çeken firma, oldukça başarılı kameralar üretiyor. Kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik çeşitli özelliklere sahip olan GoPro kameralar taşınabilir, küçük ve kaliteli çekimler yapıyor olması onu ilk sıraya yerleştiriyor. Su altında kaliteli çekimler yapmanıza imkan tanıyacak GoPro Hero 6 Black, su altı kamerası listemizin ilk sırasında yer alıyor.

Su altında 10 metreye kadar çekim yapabilen GoPro Hero 6 Black, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinde olduğu gibi saniyede 60 kare 4K video yapabiliyor. 12 MP çözünürlükte fotoğraf çekimine imkan tanıyan GoPro Hero 6 Black, GPI görüntü işlemcisine sahip. Bu sayede hem kaliteli fotoğraf hem de yüksek çözünürlükte video kaydı yapabiliyor.

GoPro Hero 6 Black, akıllı telefonunuza kablosuz bağlı kurarak uzak çekim yapabilmenize de imkan tanıyor. Ayrıca GoPro Hero 6 Black ile çekmiş olduğunuz videoları iOS ve Android telefonlarınıza indirebileceğiniz özel bir uygulama ile montajını yapabilirsiniz.

GoPro Hero 6 Black modelinin Türkiye fiyatı ise, 2.200,00 TL - 2.500,00 TL arası

CANON PowerShot D20

Zorlu koşullar için geliştirilen CANON PowerShot D20, 10 metreye kadar suya, 1 buçuk metreye varan yüksekliklerden düştüğünde darbeye ve -10 °C'ye kadar sıcaklığa kadar ve tozdan tamamen korunur şekilde üretilmiş.

Digic 4 görüntü işleme sistemine sahip CANON PowerShot D20, en iyi fotoğrafı ve videoyu sunmayı vaat ediyor. 12 MP kamerası su altı makro ve hızlı otomatik odaklama için hızlı AF gibi işlevlerle su altında çarpıcı çekimler yapmanıza yardımcı oluyor. CANON PowerShot D20 kendini özel ve beyaz dengesi telafisi, renkleri farklı su ortamlarına çabucak ayarlayabiliyor.

CANON PowerShot D20 modelinin Türkiye fiyatı 1.099,00 TL - 1.239,00 TL arası

Nikon KeyMission 360

4K video kaydı yapabilen Nikon KeyMission 360, piyasadaki 360 video çekebilen en iyi kameralardan biri. Aksiyon kamerası olarak üretilen kamerada dijital olarak titreşim önleyici özelliği de bulunmakta.

Nikon KeyMission 360, 30 metreye kadar suya dayanıklı. Ayrıca darbe ve toz, sıcak ve soğuk havalarda rahatlıkla kullanılabilir. Nikon KeyMission 360 yurtdışı fiyatı $499.95

#Canon
#Nikon
#Su altı kamerası
6 yıl önce