|

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl?

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, düşme nedeniyle kaldırıldığı hastanede ameliyat edildi. Sağlık durumunu merak edenler için doktorundan açıklama yapıldı. Mehmet Ali Erbil'in doktoru, operasyonun başarıyla tamamlandığını ve ünlü sunucunun yoğun bakımda tutulduğunu açıkladı.

Yeni Şafak
09:17 - 19/10/2018 Cuma
Güncelleme: 09:30 - 19/10/2018 Cuma
IHA
Mehmet Ali Erbil yoğun bakıma alındı
Mehmet Ali Erbil yoğun bakıma alındı

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili resmi açıklama geldi. Düşme nedeniyle hastaneye kaldırılan ve kaburgasında kırıklar bulunan ünlü sunucu dün akşam saatlerinde ameliyata alındı.

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu
Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama, “
Operasyon başarıyla sonuçlanmış ve hastamız yoğun bakımda takibe alınmıştır. Genel durumu şu an iyidir
” denildi.

Akşam saatlerinde evinde düşerek kaburgasında kırık oluştuğu için hastaneye kaldırılarak ameliyata edilen ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla ilgili hastaneden yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, “18 Ekim 2018 Perşembe günü akşam saatlerinde düşme nedeni ile hastanemiz acil servisine kaldırılan ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil ameliyat edildi. Sanatçının durumu ile bilgi olarak: Hastamız Mehmet Ali Erbil evinde düşmesi sonrası, yapılan tetkiklerde kaburgalarında çoklu kırıklar ve sonucunda gelişen göğüs boşluğunda anama ve hava birikmesi tanıları ile acil operasyona alınmıştır. Operasyon başarıyla sonuçlanmış ve hastamız yoğun bakımda takibe alınmıştır. Genel durumu şu an iyidir” denildi.


Sinan Özen Mehmet Ali Erbil’i ziyaret etti

Şarkıcı Sinan Özen, hastanede tedavisi süren Mehmet Ali Erbil’i ziyaret etti. Özen, ünlü sanatçının durumu ile ilgili de bilgi verdi.

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, İstanbul Maslak’taki bir özel hastanede tedavi altına alındı. Erbil’in hastaneye kaldırılmasının ardından ünlü simalar ve sevenleri hastaneye akın etti. Hastanede yapılan açıklamanın ardından sevenlerini rahatlatan Erbil’in yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

Mehmet Ali Erbil’in müşahade altında tutulduğunu belirten Sinan Özen, “5 gün sonra bir ameliyat olacak. Ciğerlerdeki kanamadan dolayı ufak zedelenmeler var. Yoğun bir şekilde takip ediyorlar. Kendisi şu an yoğun bakımda, gayet iyi durumda” dedi

“Başı dönüp düşmüş”

Özen, yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil’in vertigo hastalığı olduğunu belirterek, “Erbil’in bir vertigo hastalığı da var, ondan dolayı başı dönüp düşmüş, ani olan bir şey. Çok sert bir şekilde düştü ki kaburgaları kırılma söz konusu oldu” şeklinde konuştu.

#Mehmet Ali Erbil
#Mehmet Ali Erbil sağlık durumu
5 yıl önce
default-profile-img