11:40, 20/05/2025, SalıG: Güncelleme: 13:10, 20/05/2025, Salı
Uzak Şehir dizisinde işgalci İsrail destekçisi Coca Cola'nın reklamı yapıldı
Kanal D'de pazartesi akşamları ekrana gelen 'Uzak Şehir' dizisinde, Gazze'de binlerce masumun kanına giren terör devleti İsrail'in en büyük destekçilerinden olan Coca Cola'nın reklamı yapıldı. Reyting rekorları kıran dizide, Oyuncu Sinem Ünsal ve Ozan Akbaba'nın beraber oynadığı sahne, sosyal medyada Filistin destekçileri tarafından çok sayıda olumsuz tepki aldı. Filistin destekçileri, diziye yönelik 'boykot çağrısı' başlattı.
BOYKOT ÇAĞRISI GELDİ
7 Ekim 2023 tarihinden beri Gazze Şeridi'nde yapılan zulme her türlü desteği sonuna kadar sağlayan Coca Cola'nın reklamını yapan dizi, Filistin destekçilerinin boykot listesine eklendi. Filistin destekçileri, televizyon ekranları başından ve sosyal medyadan bu hareketi sert sözlerle eleştirdi. Tepkilerin odağı olan diziden henüz bir açıklama yapılmadı.
Diziye, sosyal medya kullanıcıları böyle tepki gösterdi:




Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.