19:57, 14/02/2025, CumaG: Güncelleme: 20:00, 14/02/2025, Cuma

TOGEM-DER yaşlı çiftlerle bir araya geldi: Gülümseten hatıralar dinlendi

Emine Erdoğan’ın onursal başkanı olduğu Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği, 14 Şubat'ta Bağcılar Belediyesi Vefahane Yaşam Merkezi kursiyeri olan çiftlerle bir araya geldi. Doğa içerisinde güzel bir ortamda gerçekleşen buluşmada TOGEM-DER üyeleri, yaşlı çiftlerin, aile, birliktelik ve emek üzerine deneyim ve tecrübelerini dinledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın onursal başkanlığını yaptığı Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM-DER), 14 Şubat'ta özel bir etkinlik düzenledi. Bu kapsamda Bağcılar Belediyesi Kirazlıbent Tabiat Parkı ve Mesire Alanı’nda kahvaltı programı gerçekleştirildi. TOGEM-DER üyelerinin katıldığı programda Bağcılar Belediyesi Vefahane Yaşam Merkezi kursiyeri olan 10 çift ağırlandı.


Sevgi bir gün değil 365 gün


Kadınlar, çocuklar ve dezavantajlı gruplar için birçok çalışmaya imza attıklarını söyleyen TOGEM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Av. M. Belma Sekmen,
“Bugün de başka bir vesileyle Bağcılar’dayız. Vefahane, Bağcılar Belediyesi’nin önemli bir çalışması. Vefahane’nin kuruluşundan bugüne kadar olan bütün çalışmalarında onursal başkanımız Sayın Emine Erdoğan, aktif olarak rol aldı. Bugün 14 Şubat Sevgi Günü. Böyle bir çalışmayla değerlendirmek istedik. Yönetim Kurulu üyelerimiz, kurumsal çalışanlarımızla birlikte bugün burada bir faaliyet yaptık. Faaliyetimizin amacı, Sevgi Günü kapsamında ailenin, birlikteliğin, emeğin, yaş almanın değerini paylaşmak. Bugün buraya 10 çiftimizi davet ettik. 10 değerli büyüğümüzle bir arada olduk. Anılarını dinledik. Evlilik kurumuna olan bakış açılarını ve aileyi dinledik. Aile değerine verdikleri önemi dinledik. Bunları yeni nesillerle paylaşmak istiyoruz. Güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Herkesin Sevgi Günü’nü kutluyorum. Sevgi bir gün değil 365 gün. Sevginin amacı aslında birliktelik, paylaşmak, yardımlaşmak ve mutlu olmak. Herkese mutluluklar diliyoruz”
dedi.

Sekmen, eski Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız’a katkılarından dolayı teşekkür etti.


Özel bir günde güzel bir etkinlik


Bağcılar Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda Meclis Başkan Vekili Sibel Betül Birer ise “TOGEM-DER olarak çalışmalarımız ve hizmetlerimiz devam ediyor. Özel bir günde güzel bir etkinlikte bir aradayız. Hepiniz programımıza hoş geldiniz” diye konuştu.


Ateş başında sohbet ettiler


Çiftler, şehrin gürültüsünden uzakta, sessiz ve yeşil bir doğada keyifli dakikalar geçirdi. Özellikle ateş başında buluşan çiftler, doyasıya sohbet ettiler. Davetlilere karanfil dağıtıldığı programda eşlerin birbirine pasta yedirdiği anlar renkli görüntülere sahne oldu.



Bağışlar iyiliğe dönüşüyor
Hayat
Bağışlar iyiliğe dönüşüyor












Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026