|
Bağımsız Türkiye, Terörün Mühendisi ABD ile savaşıyor
PKK'nın, on dört şehit verdiğimiz Kayseri'deki bombalı araçla saldırısı;

17 Aralık 2013'ün üçüncü yıldönümünde yapıldı.


FETÖ'nün 17 ve 25 Aralık 2013'teki darbe girişiminin ve 15 Temmuz 2016'daki askeri darbe kalkışmasının perde arkasındaki Amerika Birleşik Terör Devleti; maşası PKK'ya ait canlı bombasını Beşiktaş'taki saldırıdan bir hafta sonra bu defa Kayseri'de patlattırdı.



Canlı bombaların patlatılması, sadece terörist saldırılarla sınırlı eylemler değildir; aynı zamanda Bağımsız Müslüman Türkiye'ye yönelik bir “dış” saldırı ve tehdit vardır.



“Adı konulmamış” bu harpte; Türkiye en başta Amerika olmak üzere Batılı devletlerle kıyasıya savaşıyor!



ABD; NATO Anlaşması'nın beşinci maddesini ters yüz etmiş durumdadır!



NATO üyesi Türkiye'ye; bizzat NATO'nun lokomotifi Amerikan devleti, vaktiyle inşa ettiği PKK eliyle saldırıyor!



PKK da, aynen FETÖ ve DAEŞ gibi; Haçlı-Siyonist İttifakı'nın derin amaçları doğrultusunda saldıran bir terör örgütüdür.



ABD'nin eski başkanı Baba George Bush, başkanlığının son aylarında (24 Ağustos 1992) aynen şöyle demişti:



“Ülkemizi Yahudi-Hıristiyan Birliği'nin lideri olarak ayakta tutmaya kararlıyız!”


*


ABD, bölgemizde ve tüm dünyada terörün mühendisidir.



Amerikan devleti, FETÖ'nün eliyle 15 Temmuz'da işgal edemediği Türkiye'de şimdi de bir “iç savaş” çıkarma gayreti içindedir.



ABD'nin Ankara Büyükelçiliği görevinde bulunduğu dönemde (2003-2005) Paralel Zaman'ın baş tacı yaptığı Eric Edelman Beşiktaş'taki terör saldırısından sadece bir gün önce “Türkiye bir iç savaşa doğru gidiyor” diye konuşmuştu!



PKK'nın patronu ABD'nin eski bir büyükelçisinin işbu cümlesini “Amerika'nın Türkiye'de iç savaş çıkarabilmek için başta terör saldırıları olmak üzere her yolu deneyeceği veya her türlü gayreti göstereceği” istikametinde okumak gerekiyor!



Eric Edelman ile (ABD'nin bir başka eski büyükelçisi) Morton Abramowitz; Washington Post gazetesinde 10 Mart 2016 tarihinde yayınlanan ortak yazılarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı “istifa”ya davet etmişlerdi!



Tam da o günlerde, “Neo-Con” fanatiği Michael Rubin “Türkiye'de darbe olabilir” diye işaret fişeği patlatıyordu!



FETÖ'nün Sızıntı dergisi, Mayıs 2016'da “eli kulağında bir darbeyi ima eden” bir kapakla çıkmıştı.



Gladyo'nun “kaşarlanmış” piyonu Mister Locaefendi'nin Mayıs 1992'de ABD'ye ilk ziyaretinde buluştuğu “diplomat kamuflajlı” CIA ajanı mı; Abramowitz'ten başkası değildi!



Edelman'ın “Türkiye'de bir iç savaştan” bahsetmesinden sekiz gün sonrasında ise Washington'ın/CIA'in/Gladyo'nun piyonu Locaefendi “Türkiye bir iç savaşa sürükleniyor” diye konuştu!



15 Temmuz gecesi Pensilvanya'nın Askerleri tarafından öldürülen 246 vatandaşımızın katili Gülen; Edelman'ın yani Derin ABD'nin “dublajını” yapıyor!



Her ikisinin beklentisi ve dahi gayreti “Türkiye'de bir iç savaş çıkarılabilmesi” içindir!



*


Türkiye'ye yönelik terör saldırılarında, FETÖ ile PKK “çok yakın” işbirliği içindedir…



PKK'nın başındaki terörist Cemil Bayık “Savaşın daha fazla kızışması istenmiyorsa; Türkiye, Suriye ve Rojava'daki operasyonlarını durdurmalı ve çekilmelidir” diye konuşuyor!



Bağımsız Müslüman Türkiye'nin, başarıyla devam eden Fırat Kalkanı Harekâtı ile “ABD'nin Suriye'nin kuzeyinde kurmak istediği PKK devleti planını” akamete uğratmasının; PKK'lı teröristleri ve onların patronu olan Katil ABD'yi “ne denli bunalttığını” sadece bu feveran bile anlatmaya yetiyor!



PKK/YPG, Amerikan devletinin Kuzey Suriye'deki “Kara Ordusu” konumundadır; PKK'nın canlı bombaları da ABD'nin teröristleri olarak Türkiye'ye kahpece saldırıyorlar!



*


ABD'nin Ankara Büyükelçisi'nden sufle almaya ayarlı Kasetle Gelen Kılıçdaroğlu ise “Türkiye Peşaver'e dönerse sorumlusu kim?” diye sorarken faturayı hükümete çıkarıyor:



Hendek kazan PKK'lı teröristlere “Arkadaşlar” diye hitap etmiş olan CHP Genel Başkanı; PKK terör örgütünün derin patronu Katil ABD'ye tek kelime dahi laf etmiyor!


#PKK
#FETÖ
#DAEŞ
7 yıl önce
Bağımsız Türkiye, Terörün Mühendisi ABD ile savaşıyor
Kuklaları oynatan Derin Kuklacılar?
‘Susadım çeşmeye varmaz olaydım’
Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi…
Ankara’da vekâletler çekişmesi
Kibirleri boyunlarını aşan muhterisler kim?