|

Kim Milyoner olmak İster’de 1 milyonluk soru için yarışacak Batu Alıcı kimdir?

Kim Milyoner olmak İster son bölümünde yarışmacı Batu Alıcı 1 milyonluk soru için hak kazanmıştı. Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu açtıran Batu Alıcı'nın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Batu Alıcı kimdir, aslen nereli, mesleği ne? Batu Alıcı kaç yaşında, doğum tarihi kaç, hangi okulda okuyor? Batu Alıcı 1 milyonu kazandı mı? İşte detaylar...

15:38 - 11/12/2022 الأحد
Güncelleme: 13:47 - 12/12/2022 الإثنين
Yeni Şafak
Batu Alıcı Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı
Batu Alıcı Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı

Kim Milyoner Olmak İster'de 11 Aralık Pazartesi akşamı büyük bir heyecan yaşanacak. Atatürk sorusunu bilerek 1 milyonluk soruya ulaşan Batu Alıcı'nın kazanıp kazanamayacağı merak konusu. Peki Batu Alıcı kimdir, aslen nereli, mesleği ne? Batu Alıcı kaç yaşında, doğum tarihi kaç, hangi okulda okuyor?

Kim Milyoner olmak İster Batu Alıcı kimdir?

Batu Alıcı'nın babası aslen Sivaslı'dır. Asker kökendi olan Batu Alıcı'nın babası Bursa'ya yerleşti. Batu Alıcı Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisidir. Bursalı olan Batu Alıcı 20 yaşındadır. Annesi tekstil, babası ise makine mühendisidir. Sporla ilgilenen Batu Alıcı, basketbol ve tenisin yanı sıra Kayak Sporuna ilgilenir. Okulun kayak takımında yer alan Batu Alıcı eğitim hayatına devam etmektedir.

Kim Milyoner Olmak İster yarışması 1 milyonluk soru nedir?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon Türk Lirası değerindeki sorunun konusu belli oldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon Türk Lirası değerindeki soru soruldu. 1 milyonluk sorunun konusu 'Dede Korkut' hikayeleri oldu.

Soruda, “Hangisi Dede Korkut hikayelerindeki karakterlerden biri değildir” denildi. 20 yaşındaki yarışmacı Batu Alıcı yarışmadan çekilme kararı alarak 400 bin TL ile ayrıldı. Yarışmadan çekilen yarışmacı soruya daha sonra 'Banu Çiçek' cevabını verdi. Sorunun doğru yanıtı ise Bala Hatun olarak açıklandı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Mustafa Kemal Atatürk sorusuna verdiği cevapla yarışmanın bir üst turuna çıkan Alıcı bu akşam 1 milyonluk soruyu açtıracak. Batu Alıcı, "Yarışmaya katılma fikri aklımda yoktu. Arkadaşım yarışmaya katılmamı istedi. Yarışmada oraya kadar gelmeyi beklemiyordum. Devam ettim, soruları görünce ve mantık yürütünce çekilmek istemedim. Aklımda baraj sorularını gördükten sonra çekilmek vardı, riske atmamak açısından” dedi.

#Batu Alıcı
#Batu Alıcı kimdir
#Kim Milyoner olmak İster
1 عام قبل