ABD'nin şeytani yüzü: Pizza Gate

Yeni Şafak
12:2017/11/2016, Perşembe
G: 17/11/2016, Perşembe
Yeni Şafak
Obama ve Clinton'ın isminin de geçtiği çocuk istismarı, ABD'li birçok yetkiliyi kapıyor.
Obama ve Clinton'ın isminin de geçtiği çocuk istismarı, ABD'li birçok yetkiliyi kapıyor.

ABD, Pizza Gate skandalıyla çalkanıyor. Obama ve Clinton'ı da kapsayan pedofili şebekesinin üstü örtülmeye çalışıyor. Bir pizzacının organize ettiği çocuk istismarına yönelik skandal sürecin perde arkasındaki şeytani detaylar gün yüzüne çıktı. Obama ve Clinton'ın pizzacıyla kurduğu yakın ilişkiler ve Avrupa'da kaybolan binlerce mülteci çocuk tartışılıyor.

ABD'nin eski başkanı Barack Obama'dan Clinton ailesine kadar uzanan ve Reddit'te yapılan kanıt niteliğindeki paylaşımların ardından pedofili şebekesi hakkında kan dondurucu gerçekler bir bir ortaya çıkıyor. Clinton'ın danışmanlarından Podesta'nın maillerinin ortaya çıkmasıyla başlayan ve korkunç gerçekleri gözler önüne seren Pizza Gate skandalı, ABD'deki çocuk istismarını gösterdi. ABD'li yetkilerin bulaştığı bu pedofili şebekesine dair Avrupa susuyor...



Hillary'nin ekibinden başladı

ABD'deki skandalın gün yüzüne çıkması Hillary Clinton'ın başkan adaylığı sürecinde kampanyasını yürüten ekibin maillerinden ortaya çıktı. Clinton'ın adaylığı sürecinde kampanya danışmanı olan John Podesta'nın, ticaret ve yüksek bürokrasi çevresinden kimselerle "Comet Ping Pong" adında bir pizzacıda düzenlenecek pedofili organizasyonuna ilişkin mail alışverişi yapıldığı belirlendi.







Podesta'nın bir maili

John Podesta'nın Golden West Financial'ın sahiplerine ve farklı kişilere yolladığı e-posta ortaya çıkarıldı. Kız çocuklarıyla ilgili şifreli ifadelerin yer aldığı mesajda, "Burada bir mendil bulduk. Mendilde pizza ile ilgili bir harita var. Senin mi bu? İstersen bunu sana yollatabilirim. Biliyorum çok meşgulsün. Senin değilse, ya da istemiyorsan umursama" açıklaması bulunuyor.


  1. 'Comet Pizza' adlı bir pizzacının sahibi James Alefantis, John Podesta'nın kardeşi Tony Podesta'nın arkadaşı.
Pizzacı organize ediyor

ABD'deki pedofili skandalının temelinde 'Comet Pizza' adlı bir pizza restoranı ve sahipleri yatıyor. James Alefantis'in çocuk istismarı için ABD'li yetkililere zemin hazırladığı ve yazışmalar için 'pizza' kodları hazırladığı ortaya çıktı.




Pizzacının Obama'yla görüşmeleri ortaya çıktı

Alefantis'in Beyaz Saray'da da organizasyonlarda bulunduğu biliniyor. Söz konusu organizasyonlar için Beyaz Saray'ın ciddi miktarlarda ödemelerde bulunduğu ve Alefantis'in Beyaz Saray'a yoğun bir şekilde ziyaretlerde bulunduğu ortaya çıktı.







Obama'nın adı Wikileaks Podestas paylaşımlarında Comet Ping Pong'ların bulunduğu mevkilerde Obama'ya ait sabit telefonların bulunduğu iddialarıyla anılmaktaydı.



Bill Clinton'ın 26 kez gittiği ada

Comet Pizza'nın sahibi Alefantis'in Küçük st. James Adası'nda düzenlemiş olduğu organizasyonlar da çocuk istismarının bir parçası.



  1. Ada'nın sahibi 20 Ocak 1953 doğumlu Finansçı Jeffrey Epstein.

Bill Clinton'ın tam 26 kez gitmiş olduğu bu adada gizlilikle düzenlenen organizasyonlar dikkati çekiyor. Clinton'ın gittiği uçağın adı ise 'Lolita Ekspress'.




Almanya'da 9 bin çocuk kayıp

Pizza Gate skandalının gündeme gelmesiyle birlikte Avrupa'daki 'kayıp çocuk' haberleri de yeniden akıllara geldi. Bunun en yakın örneğiyse geçtiğimiz aylarda Almanya'da yaşanmıştı. Mültecilere karşı insanlık dışı uygulamalarıyla eleştirilen Avrupa ülkelerinden Almanya'da çoğu çocuk 9 bin Suriyeli mültecinin kayıp olduğu ortaya çıktı.



  1. Almanya'da 9 bin Suriyeli çocuğun kaybolması Twitter'da Trednding Topic (TT) oldu.#WhereAre9000ChildrenGermany hashtagini kullanan Türkler, Almanya'nın sorumsuz tavrını eleştiren tweetler attı.

Almanya gibi diğer Avrupa ülkelerindeki kayıplar akıllarda soru işaretlerine yol açtı. Çocuk kayıplarının bu skandalla ilgili olup olmadığı tartışılıyor.


2. Spotlight vakası

ABD'de yaşananlar akıllara 'Spotlight' olayını getirdi. Katolik Kilisesi'ndeki taciz iddiaları ilgili eski defterler bir gazetenin 'Spotlight' diye anılan ekibinin girişimleriyle aralanır. 30 yıl boyunca düzinelerce çocuğa cinsel istismarda bulunmakla suçlanan yerel bir rahip ile başlanan süreç dallanır budaklanır ve daha fazla suçlu ortaya çıkarılır.



  1. Bu olayı konu alan 2015 yapımı Spotlight filmi de, Boston'da yaşananlar çocuk istismarı skandallarının aralandığı süreci en iyi anlatan yapım olarak anılıyor.

Avrupa sustu

Pizza Gate skandalının gün yüzüne çıkarılmasının hemen ardından ABD ve Avrupalı ülkelerde yoğun bir 'bilgi saklama' evresine girildi. Twitter üzerinden paylaşımların azlığı dikkati çekerken, Türkiye'nin tutumu dikkatleri çekti. Skandalın ortaya çıktığı günden bu yana Pizza Gate hakkında Türkiye'den çok sayıda bilgi paylaşımı yapıldı.



Türkiye'de trend topic listesinden düşmeyen #PizzaGate ile ilgili gerçeklerin gün yüzüne çıkarıldığı bilgiler paylaşılıyor.









#Pizza Gate
#Barack Obama
#Bill Clinton
#James Alefantis

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.