|

İngiltere'de bir tuhaf olay: 3 kişi bir bagaj dolusu tuvalet kağıdı çalıp kaçtı

Yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle çoğu marketinde tuvalet kağıdı bulunmayan İngiltere'nin Essex kentinde 3 kişi marketten bir bagaj dolusu tuvalet kağıdı çalarak kayıplara karıştı. Kent polisi gelen ihbar sonrası alarma geçip hırsızların peşine düştü. Takip sonucu durdurulan minibüsün bagajında çalıntı tuvalet kağıtları çıktı. Kent polisi tuvalet kağıtlarının fotoğrafını paylaşırken 'Bagajda bu çalıntı malları bulmayı hiç beklemiyorduk' ifadesi kullandı.

Haber Merkezi
06:20 - 22/03/2020 Pazar
Güncelleme: 06:26 - 22/03/2020 Pazar
Yeni Şafak
Arabanın bagajından çıkan tuvalet kağıtları
Arabanın bagajından çıkan tuvalet kağıtları

İngiltere'de hırsızlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) paniği sırasında en çok satın alınan ürünlerden olan tuvalet kağıdı çaldı.

Essex kentinde yaşanan olayda, polis ihbar üzerine bir minibüsün peşine düştü. Takip sonucu durdurulan minibüsün içinde çalıntı tuvalet kağıtları çıktı.

Beklemiyorduk!

Kent polisi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,
"Polis memurları, hırsızları yakaladığında her zaman büyük bir tatmin duygusu yaşarlar. Ancak bagajda bu çalıntı malları bulmayı hiç beklemiyorduk"
ifadelerini kullandı.

3 kişi gözaltına alındı

Polis, çalınan tuvalet kağıtlarının fotoğrafını paylaştı. Olayla bağlantılı
3 kişinin gözaltına
alındığı ifade edildi.

Tuvalet kağıdı bulunmuyor

  • Kovid-19 salgının neden olduğu panik nedeniyle en çok satın alınan ürünler arasında yer alan tuvalet kağıdı, İngiltere'deki çoğu markette bulunamıyor.
#İngiltere
#Tuvalet kağıdı
#Hırsızlık
4 yıl önce