|

Litvanya'da bir kişi koronavirüse yakalandığından şüphelendiği eşini banyoya kilitledi

Litvanya’da bir adam çocuklarının yardımıyla, koronavirüse yakalandığı şüphesiyle eşini evinin banyosuna kapattı. Kadının serbest bırakılması için Litvanya polisi müdahale etmek zorunda kaldı. Kadının Kovid-19 testi de negatif çıktı. Bugüne kadar Litvanya’da sadece bir koronavirüs vakası tespit edildi.

10:57 - 5/03/2020 Perşembe
Güncelleme: 10:58 - 5/03/2020 Perşembe
Diğer
Arşiv
Arşiv

Euronews'in haberine göre, Litvanya’da bir adam çocuklarının yardımıyla, koronavirüse yakalandığı şüphesiyle eşini evinin banyosuna kapattı. Konuya ilişkin açıklama yapan Ulusal Polis Teşkilatı sözcüsü Ramunas Matonis, "Kadının koronavirüse yakalandığı şüphesiyle, eşi ve iki yetişkin oğlu tarafından banyoya kapatıldığı ihbarını aldıktan sonra, ekiplerimiz kadını kurtarmak için müdahale etti” ifadelerini kullandı.

Şiddet olayı yaşanmadığı için söz konusu kişilerin gözaltına alınmadığını belirten polis sözcüsü, kadının da şikayetçi olmadığını aktardı.

Kadının Kovid-19 testi de negatif çıktı

Kimliği açıklanmayan kadın daha önce ailesine, yurt dışından gelen birinden koronavirüse yakalanmış olabileceğini söylemişti. Yerel basının haberlerine göre, kadının Kovid-19 testi de negatif çıktı.

Bugüne kadar Litvanya’da sadece bir koronavirüs vakası tespit edildi. İtalya’nın kuzeyinde bulunan Verona kentinden dönen bir kadında ortaya çıkmıştı.

#Koranavirüs
#Litvanya
#Verona
#Banyo
#kilit
4 yıl önce