|

Bakan Karaismailoğlu'dan hızlı tren müjdesi: Haziranda vatandaşın hizmetinde

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Hızlı tren hattında Ankara-Sivas'ta sona geldik. Son ayarları yapıyoruz. Haziran ayı itibariyle projemizi tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine sunacağız." ifadelerini kullandı.

13:18 - 11/03/2021 Perşembe
Güncelleme: 14:24 - 11/03/2021 Perşembe
DHA
Arşiv
Arşiv

Ankara-Yozgat-Sivas illerini birbirine bağlayan Ankara-Sivas hattında ise son aşamaya gelindi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. Projenin tamamlanma aşamasında olduğunu ifade eden karaismailoğlu "Hızlı tren hattında Ankara-Sivas'ta sona geldik. Son ayarları yapıyoruz. Haziran ayı itibariyle projemizi tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine sunacağız." dedi.

  • Hizmete alınan ve alınacak projeler hakkında da bilgi veren Karaismailoğlu 2021 yılına çok hızlı başladıklarını söyledi.

"Ankara-İstanbul hatlarımız çalışıyor"

Karaismailoğlu, "TÜRKSAT 5A uydumuzla, Kömürkah köprumüzle açılışlarımız temel atmalarımız bir bir devam ediyor.
Ülkemiz 2009 yılında yüksek hızlı tren konforuyla tanıştı. Bu artarak devam ediyor. Ankara-İstanbul hatlarımız çalışıyor. Ankara-Konya, Ankara-Eskişehir hatlarımız devam ediyor. Yine Konya ve Karaman arasında da önemli bir çalışmamız var. Haziran ayı itibarıyla Konya'yı da Karaman'a hızlı tren hattıyla buluşturmuş olacağız.
" ifadelerini kullandı.




#Adil Karaismailoğlu
#Ankara-Sivas hızlı tren hattı
#ulaşım
3 yıl önce