|

Erken seçim plan değiştirdi

24 Haziran’da yapılması kararlaştırılan seçimlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından tatil planları da değişmeye başladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/04/2018 Cuma
Güncelleme: 00:27 - 20/04/2018 Cuma
Yeni Şafak
Seçim kararıyla birlikte tatil planları da değişmeye başladı.
Seçim kararıyla birlikte tatil planları da değişmeye başladı.

Welcome Tours Genel Müdürü Alparslan Ünsal, çağrı merkezinde hareketlilik yaşamaya başladıklarını söyledi.

‘SÜRECİ TAKİP EDİYORUZ’

Ünsal, “Şu anda kadar tatilin bu tarihlere alan çok sayıda tatilci ya tatillerini iptal etmek ya da bir başka tarihe kaydırmak istediklerini iletiyorlar. Çağrı merkezimiz bu konuda tatilcilerimizin her konuda düşüncesine saygı ile gereken işlemleri yapmakta. Süreci takip ediyoruz” dedi. Alpaslan Ünsal, tatillerde en çok tercih edilen bölgelerden birinin uygun fiyat aralığı ve ürün çeşitliliği sebebiyle öncelikle Antalya ve sonrasında da nemsiz iklimi sebebiyle Bodrum olduğunu aktardı.

ANTALYA İLK SIRADA

Ege bölgesinin rezervasyonlarının genelde Nisan sonu Mayıs başı gibi hareketlenmeye başlayacağını söyleyen Ünsal “Antalya’ya büyük ilgi var” dedi. Çocuklu ailelerin, çocuk yaşı avantajının olduğu tesisleri daha çok tercih ettiğini ifade eden Ünsal, tatilcilerin kesin rezervasyonlarını en çok 16.00-22.00 saatleri arasında gerçekleştirdiklerine dikkat çekti.

  • Çocuklu aileler uzun tatil yapıyor
  • Alparslan Ünsal, "Çocuklu aileler genelde okullar kapandıktan sonra okulların açıldığı döneme kadar geliyorlar. Kids Club veya Lunapark’ın bulunduğu tesislerde aile rezervasyonlarının daha fazla olduğunu gösteriyor” değerlendirmesinde bulundu. Öteki taraftan bu yıl turizmcinin yüzü gülüyor. Türkiye’ye yaklaşık 40 milyon yabancı turist bekleniyor. Sektör temsilcileri her fırsatta erken rezervasyon konusunda geç kalınmaması uyarısında bulunuyor.

#Erken Seçim
#Turizm
#Tatil
6 yıl önce