|

Halkbank kredi kartı internet alışverişine nasıl açılır?

Kredi kartlarının internette kullanımı 1 Ocak itibarıyla müşteri onayına bağlanıyor. Bu sebeple kredi kart sahiplerinin internetten alışveriş yapabilmesi ve internetten bankacılık işlemleri için banklara onay verilmesi gerekiyor. Halkbank kredi kartını internet alışverişine açma ve onay alma işlemini haberimiz aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Yeni Şafak
10:46 - 27/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:50 - 27/12/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Halkbank.
Halkbank.

Kredi kartlarının internet üzerinden alışverişe kapatılmasına sayılı günler kaldı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) aldığı karara göre 31 Aralık 2017 son gün. Bu tarihe kadar onay vermeyenlerin banka kartları ve kredi kartları online alışverişe kapatılacak. Kredi kartı sahiplerinin kartlarını internetten kullanmaya devam etmek için mutlaka ilgili bankaya onay vermesi gerekiyor.

Peki Halkbank kredi kartı internet alışverişine nasıl açılır ve nasıl onay verilir? Sizler de birkaç adımla birlikte kredi kartlarınızdan alışverişe onay verebilir ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşte Halkbank kredi kartını internete açma işlemi…

  • “ONAY” yazıp 3404'e SMS gönderebilir,0850 222 0 400 numaralı Halkbank Dialog’u arayabilir,Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank şubelerinden işlem sağlayabilirsiniz.

3 yöntem var

Kart sahiplerinin kartlarını e-ticaret işlemlerinde kullanmaya devam edebilmesi için ilgili kart bankası ile iletişime geçmesi gerekiyor. Bunun için 3 yöntem var.

Kullanıcıların ilgili bankanın mobil veya internet şubesindeki ayarlar kısmından elektronik ticaret işlemine onay vermesi gerekiyor. İnternet ve mobil bankacılık kullanmayanlar ise şubeye giderek veya telefon bankacılığıyla işlemlerini tamamlayabiliyor.

#Halkbank
#Kredi kartı
#İnternet
#Alışveriş
6 yıl önce