|

New York'ta şaşırtacak 'Bitcoin' çıkışı: Bu bir dolandırıcılık

Kriptolu para kategorisinde yer alan ve büyük bir yatırım hacmine ulaşan Bitcoin için dikkati çeken bir çıkış geldi. JP Morgan Chase CEO'su Dimon, para birimini bir tür 'dolandırıcılık' olarak niteledi ve sonunun nasıl olacağını açıkladı.

Yeni Şafak
09:16 - 13/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:32 - 13/09/2017 Çarşamba
Diğer
Bitcoin
Bitcoin

Dijital para birimleri, Türkiye’deki finans piyasalarının da önemli oyuncularından oluyor. Kriptolu para kategorisinde yer alan Bitcoin ve Litecoin’e yatırımcıların ilgisi her geçen gün artarken, Türkiye’den her gün 20 binin üzerinde yatırımcı Bitcoin verilerini takip ediyor.

JP Morgan Chase CEO'su Jamie Dimon, kripto para Bitcoin'in bir 'dolandırıcılık' olduğunu ve patlayacağını gündeme getirdi.


"Bitcoin çalışmaz"

Milliyet'in haberine göre; New York'ta düzenlenen bir konferansta konuşan Dimon, "Bitcoin çalışmaz. İnsanların bir parayı yoktan var edebildikleri bir yerde iş yapamazsınız. Bu parayı satın alan insanların gerçekten akıllı oldukları düşünülemez" diye konuştu.

Dimon, JP Morgan'ın herhangi bir işlemcisinin bitcoin veya bir kripto parada işlem yapması halinde bir dakika içinde kovacağını da belirtti.

  • Bitcoin yüzde 4,03 düşüşle 3981,15 dolardan işlem görüyor.

#Bitcoin
#Jamie Dimon
7 yıl önce