|

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin seçim vaatlerini açıkladı

Türkiye Yüzyılı hedefiyle yola çıkan AK Parti seçim beyannamesinin açıklanmasının ardından yeni müjdeler bir bir açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'nın Gemlik ilçesine yerli otomobil Togg ile geldi. Erdoğan, Gemlik'te vatandaşlara seslendi. Esnafa peş peşe müjdeler veren Erdoğan, "Esnafımız şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, çekici işletmeciliği ve aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek" dedi. Erdoğan'ın seçim beyannamesi maddeleri neler? İşte Erdoğan'ın 2023 Türkiye Yüzyılı vizyonu açıklamaları ile AK Parti seçim beyannamesi ile son açıklanan müjdelerin detayları haberimizde.

16:02 - 24/04/2023 Pazartesi
Güncelleme: 08:23 - 3/05/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Erdoğan
Erdoğan

Tüm partiler seçim hazırlıklarını sürdürürken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni dönemde gerçekleştireceği yeni müjdeler bir bir belli oluyor. İşte AK Parti Cumhur ittifakının 2023 seçimleri öncesi açıkladığı müjdelerin detayları...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ESNAFA MÜJDE: ÖTV VE VERGİ MUAFİYETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'nın Gemlik ilçesine yerli otomobil Togg ile geldi. Erdoğan, Gemlik'te vatandaşlara seslendi. Esnafa peş peşe müjdeler veren Erdoğan, "Esnafımız şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, çekici işletmeciliği ve aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Gemlik'teki Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü'nün Temel Atma Töreni öncesi şehir meydanına Togg aracı ile geldi. Erdoğan'ın yanında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank olduğu görüldü. Vatandaşlar, Erdoğan'ın geçişi sırasında cep telefonları ile fotoğraf çekti.

Türkiye'ye önemli kabiliyetler kazandıracak olan fabrika büyük ölçüde istihdam sağlayacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AK PARTİ SEÇİM VAATLERİ 2023

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda 2023 seçim vaatleri açıklandı.

AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİ MADDELERİ 2023

Seçim beyannamesi bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek programla kamuoyuyla paylaşıldı.

EVLENECEKLERE FAİZSİZ UZUN VADELİ KREDİ, KADINLARA ERKEN EMEKLİLİK

Erdoğan, emeklilik yaşının özellikle kadınlarda çocuk sayısına göre esnetileceğini, yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi verileceğini ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti;

YURT DIŞI TELEFONLARDA KULLANIM SÜRESİ UZUYOR

"Yurt dışından getirilen mobil cihazların Türkiye’de kayıtsız kullanım süreleri yurt dışında yerleşik vatandaşlar için 120 günden 180 güne çıkacak."

YURT DIŞINDAN GELEN OTOMOBİLLERDE 185 GÜN ŞARTI 30 GÜNE DÜŞÜYOR

"Geçici ithalat kapsamında Türkiye’ye getirilen araçların 730 günlük kalma süresini tamamladıktan sonra tekrar Türkiye’ye getirebilmesi için, yurt dışında en az 185 gün kalma şartını 30 güne düşüreceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomiyi ilgilendiren müjdeleri şöyle:

"Tarım ve sanayi sektörleri başta olmak üzere bölgesel anlamda rekabet potansiyeli arz eden alanlarda yeni bir teşvik düzenlemesi yapılarak hızlı ve etkili bir yatırım hamlesi başlatılacaktır.

VATANDAŞLIK MAAŞI VERİLECEK

Gelir seviyesi asgari hayat standardının altında hane bırakmayacağız. Bunun için, Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemini hayata geçireceğiz. Bu çerçevede, Aile Bazlı Vatandaşlık Maaşı uygulamasını başlatacağız.


#erdoğan
#seçim vaatleri
#2023 seçim
#cumhurbaşkanlığı seçimleri
#türkiye yüzyılı
1 yıl önce