Leroy Sane'ye büyük şok: Nagelsmann açıklama yapmak zorunda kaldı
19:15, 27/08/2025, ÇarşambaG: Güncelleme: 19:44, 27/08/2025, Çarşamba
Yeni Şafak

Galatasaray'ın Alman yıldızı Leroy Sane, ülkesinin oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosuna çağrılmadı. Teknik Direktör Nagelsmann'ın Sane'yi tercih etmeme sebebi ise dikkat çekti.
Almanya Milli Takımı, Slovakya ve Kuzey İrlanda ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Federasyon, özel maçlarda görev alacak futbolcuları duyurdu. Kadroda Galatasaray'ın yeni transferi Leroy Sane yer almadı.

Almanya'nın kadrosu şu şekilde;
Kaleciler: Baumann, Dahmen, Nübel.
Savunma: Andrich, Anton, Collins, Koch, Mittelstadt, Raum, Rüdiger, Tah.
Orta saha: Adeyemi, Amiri, Gnabry, Goretzka, Grob, Kimmich, Leweling, Nebel, Stiller, Wirtz.
Hücum: Füllkrug, Woltemade.

Leroy Sane'yi kadroya almama sebebini açıklayan teknik direktör Nagelsmann, "Şu anda Bundesliga ve diğer üst düzey Avrupa liglerinden biraz daha düşük seviyede bir ligde oynuyor. Orada daha fazla performans göstermesi gerekiyor. Son maçta bir gol attı ve bir asist yaptı ancak harekete geçmesi için biraz zamana ihtiyacı var. Mucize beklemiyordum." ifadelerini kullandı.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.