|

Galatasaray haberleri - Galatasaray’da Reyes ve Falcao sesleri

Galatasaray haberleri – Galatasaray’da Jose Antonio Reyes ve Falcao transferleri gündeme geldi. Ünal Aysal’ın başkanlığında transfer edilmek istenen Reyes, yeniden gündeme gelirken bir sürpriz isim daha geldi. Chelsea’da kiralık olarak forma giyen ve birkaç yıldır kendini gösteremeyen Falcao’da Galatasaray’a ışık yaktı. İşte son dakika Galatasaray haberleri...

10:51 - 2/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:51 - 6/05/2022 Cuma
Diğer
Falcao
Falcao

Galatasaray haberleri – Galatasaray'da gündem Reyes ve Falcao. Daha öncede transfer edilmek istenen ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen Antonio Reyes yeniden Galatasaray'ın radarına girdi. Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılması ve Umut Bulut'un yetersiz olması nedeniyle forvet arayışlarına giren Galatasaray'da Falcao da gündeme geldi. İşte son dakika Galatasaray haberleri…

Ünal Aysal'ın 5 yıl önce transfer etmek için İspanya'ya gidip alamadığı Jose Antonio Reyes, bir kez daha Galatasaray'ın transfer gündeminde. Sevilla'dan ayrıldığı resmen açıklanan futbolcunun Türkiye haklarını bulunduran menajer Hasan Çolakoğlu, Galatasaraylı yönetici Cenk Ergün ile prensip anlaşmasına vardı.


Galatasaray Eski Başkanı Ünal Aysal'ın 2011'de Atletico Madrid'den 3'lü paket halinde almak istediği oyuncular arasında bulunan Reyes'i 5 yıl aradan sonra Dursun Özbek ve kurmayları transfer ediyor.


'Vamosmisevilla' adlı internet sitesinin haberine göre Galatasaraylı yönetici Cenk Ergün ile görüşen menajer Hasan Çolakoğlu'nun Reyes'in Galatasaray'da oynamak istediğini yönetime bildirdiği ifade edildi. Transfer şartları hususunda her konuda anlaşmaya varan ikilinin yeni teknik direktörün belli olmasını bekleyeceği aktarıldı. Yeni teknik direktörün kararına göre transfer resmileşecek.




Radamel Falcao: 'G.Saray beni mutlu etti'


Geride kalan sezonda ligde aradığını bulamayan ancak Türkiye Kupası'yla UEFA tarafından verilen 1 yıl Avrupa yasağı cezasını uzatmadan çeken Galatasaray, yeni sezonun transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kadrosuna yıldız bir isim katmayı planlayan Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin İngiliz ekibi Chelsea'de kiralık oynayan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao için düğmeye bastığı öğrenildi. Oyuncunun bonservisini elinde tutan Monaco ile görüşen yöneticilerin, Fransız ekibinden Kolombiyalı yıldızı kiralamak için söz aldığı da kaydedildi.

Yeni bir sayfa açmak istiyor

Falcao'nun, Galatasaray hakkında yaptığı açıklama ise sarı-kırmızılı taraftarların yüreklerini hoplatacak cinsten. Bir dönem piyasa değeri 60 milyon Euro'ya kadar çıkan, ancak özellikle geride kalan sezonda beklentilerin altında kalan 30 yaşındaki Falcao, “Kötü günler yaşıyorum. Yeni bir sayfa açmak istiyorum. Galatasaray'ın teklifi beni mutlu etti. Ölmediğimi göstermek için iyi bir fırsat olabilir" diyerek sarı-kırmızılılara adeta yeşil ışık yaktı.


Sözleşmesi 2018'de bitiyor

Monaco ile sözleşmesi 2018'e kadar sürüyor olmasına karşın Fransız ekibinin Kolombiyalı oyuncuyla yola devam etmeyeceği belirtiliyor. Fransız ekibinin Falcao'nun maliyeti ve Galatasaray ile olan iyi ilişkileri nedeniyle transfere sıcak baktığı kaydedildi. Falcao, geride kalan sezon Chelsea'de 10 maça çıkarken sadece 1 gol atabildi.




#Galatasaray
#Reyes
#Falcao
8 yıl önce