|

Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman hangi kanalda?

Galatasaray Real Madrid maçı için geri sayım başladı. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında İspanya ekibi Real Madrid ile evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Peki, Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman hangi kanalda? İşte ayrıntılar.

09:49 - 21/10/2019 Pazartesi
Güncelleme: 09:53 - 21/10/2019 Pazartesi
IHA
Galatasaray Real Madrid
Galatasaray Real Madrid

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında İspanya ekibi Real Madrid ile evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde antrenman salonda core stabilizasyon hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana kısmında ise gruplar halinde ayak tenisi oynandı. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Antrenmanda Radamel Falcao, fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı sahada özel bir çalışırken, dün yapılan antrenmanın ardından hafif ağrıları oluşan Sofiane Feghouli ise bugün tedbir amaçlı olarak fizyoterapistler eşliğinde özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Galatasaray, Real Madrid maçı öncesindeki son antrenmanını yarın saat 21.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ilk 15 dakikası basına açık olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Teknik Direktör Fatih Terim ve bir oyuncu saat 20.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi’nde düzenlenecek basın toplantısına katılacak.

GALATASARAY REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Galatasaray Real Madrid maçı, Türk Telekom Stadı'nda 22 Ekim Salı günü 22.00'de oynanacak.

Dev maç beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın canlı anlatımını ise
yenisafak.com'
dan takip edebilirsiniz.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 22 Ekim Salı günü sahasında İspanya temsilcisi Real Madrid ile yapacağı A Grubu 3. hafta maçını İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak karşılaşmada Orsato'nun yardımcılıklarını Lorenzo Manganelli ile Alessandro Giallatini üstlenecek.

Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Daniele Doveri görev yapacak.

Puan durumu

A Grubu'nda Fransız ekibi PSG 6 puanla ile liderlik koltuğunda bulunuyor. Belçika temsilcisi Club Brugge 2 puanla ikinci; 1'er puanı bulunan Galatasaray 3., Real Madrid ise 4. sırada yer alıyor.

Galatasaray'ın UEFA'ya bildirdiği kadroda yer alan isimler;

Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Okan Kocuk, Mariano, Ömer Bayram, Marcao, Luyindama, Yuto Nagatomo, Selçuk İnan, Jean Michael Seri, Ryan Babel, Younes Belhanda, Emre Mor, Ryan Donk, Sofiane Feghouli, Steven Nzonzi, Adem Büyük, Mario Lemina, Radamel Falcao ve Florin Andone.

#Galatasaray
#Real Madrid
#Galatasaray Real Madrid
#UEFA
4 yıl önce