Erzurum’da eksi 15 dereceyi bulan soğuk hava altında gerçekleşen Bölgesel Kros Ligi yarışlarında, kimisi hüngür hüngür ağladı, kimileri de bitiş çizgisinin bulunduğu alanda yere yığılarak baygınlık geçirdi.
17:35, 02/02/2014, Pazar
Bayıltan ve ağlatan yarış!
Bayıltan ve ağlatan yarış!
Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi yarışları Erzurum’un Palandöken ilçesinde yapıldı. Yenişehir semti üst yolda trafik ulaşıma kapatılarak kros yarışlarına start verildi.
Eksi 15 derece soğuk havada yapılan yarışlar öncesinde başlama noktasında toplanan sporcular, üşümemek için yerlerinde zıplayarak ısınma hareketleri yaptılar.
Bin 500 ve 3 bin metre koşuları gerçekleşirken aşırı soğuk hava çocuk sporcuları bir hayli zorladı. Birincilik için kıyasıya koşan çocuklar finiş noktasında zor anlar yaşadılar.
Soğuk hava ve yorgunluğun etkisiyle bazı çocuklar hüngür hüngür ağlayarak antrenörlerine sarılırlarken bazıları da yere yığılıp baygınlık geçirdi. Soğuk hava nedeniyle donma tehlikesi geçirerek, rahatsızlanan bir çocukta ambulans içerisinde tedavi altına alındı.
Bayıltan ve ağlatan yarış!
Başlıklar :





