Bu kafalar kapatılsın

04:00, 23/06/2026, SalıG: Güncelleme: 04:33, 23/06/2026, Salı
Yeni Şafak
Bu kafalar kapatılsın

Yeni Şafak Gazetesi'nin 23 Haziran 2026 tarihli sayısına hoş geldiniz. Gündem, spor ve ekonomi sayfalarımızda bugünün öne çıkan haberlerini keşfedin.

Yeni Şafak Gazetesi'nin 23 Haziran 2026 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

Yeni Şafak Gazetesi'nin 23 Haziran 2026 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

Üretim arttı ihracat katlandı

Türk yaş meyve ve sebze sektörü, son 22 yılda üretimini yüzde 50 artırırken, ihracatını yüzde 175’lik sıçramayla 1,3 milyon tondan 3,7 milyon tona çıkardı. 2002 yılında 434 milyon dolar olan yaş meyve sebze ihracatı geçtiğimiz yıl 3,7 milyar doları gördü.

Üretim arttı ihracat katlandıTürk yaş meyve ve sebze sektörü, son 22 yılda üretimini yüzde 50 artırırken, ihracatını yüzde 175’lik sıçramayla 1,3 milyon tondan 3,7 milyon tona çıkardı. 2002 yılında 434 milyon dolar olan yaş meyve sebze ihracatı geçtiğimiz yıl 3,7 milyar doları gördü.

Bu yobazlık son bulsun bu kafalar kapatılsın

28 Şubat dönemini andıran karanlık zihniyet, son dönemde yeniden ortaya çıktı. Üniversitelerde başörtülü akademisyenlere yönelik mobbing ve hakaret iddiaları sıcaklığını korurken, Mersin ve İstanbul’da da benzer ayrımcılık haberleri geldi. Mersin’de bir site havuzuna tesettür mayo ile girmek isteyen kadın kıyafeti nedeniyle engellendi. İstanbul’da ise metroda tartıştığı başörtülü bir kadınla ilgili video çekip ağır hakaretler eden Hatice Öncel, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla tutuklandı.

Bu yobazlık son bulsun bu kafalar kapatılsın28 Şubat dönemini andıran karanlık zihniyet, son dönemde yeniden ortaya çıktı. Üniversitelerde başörtülü akademisyenlere yönelik mobbing ve hakaret iddiaları sıcaklığını korurken, Mersin ve İstanbul’da da benzer ayrımcılık haberleri geldi. Mersin’de bir site havuzuna tesettür mayo ile girmek isteyen kadın kıyafeti nedeniyle engellendi. İstanbul’da ise metroda tartıştığı başörtülü bir kadınla ilgili video çekip ağır hakaretler eden Hatice Öncel, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla tutuklandı.

Federasyonda değişim rüzgarı

Dünya Kupası'nda ikide sıfır çekmemizin ardından TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun üzerindeki baskı giderek artıyor. Kulüpler seçim için harekete geçerken, olası bir başkanlık yarışında Mustafa Eröğüt'ün ismi en güçlü adaylardan biri olarak öne çıkıyor.

Federasyonda değişim rüzgarıDünya Kupası'nda ikide sıfır çekmemizin ardından TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun üzerindeki baskı giderek artıyor. Kulüpler seçim için harekete geçerken, olası bir başkanlık yarışında Mustafa Eröğüt'ün ismi en güçlü adaylardan biri olarak öne çıkıyor.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026