Sahada karşılığı yok

04:00, 26/12/2025, CumaG: Güncelleme: 06:39, 26/12/2025, Cuma
Yeni Şafak
Sahada karşılığı yok

Yeni Şafak Gazetesi'nin 26 Aralık 2025 tarihli sayısına hoş geldiniz. Gündem, spor ve ekonomi sayfalarımızda bugünün öne çıkan haberlerini keşfedin.

Yeni Şafak Gazetesi'nin 26 Aralık 2025 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

Yeni Şafak Gazetesi'nin 26 Aralık 2025 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

Enerjiye 4 milyar dolarlık finansman

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 2026’da enerjide dış finansmanın daha güçlü şekilde devreye gireceğini, sukuk ihracı ve uluslararası kredilerle 4 milyar dolarlık kaynağın gelmesini hedeflediklerini açıkladı. Bayraktar, 70 yıllık nükleer hayalini gerçeğe dönüştürecek Akkuyu NGS’nin de 2026’nın en önemli gündem maddeleri arasında olduğunu belirtti.

Enerjiye 4 milyar dolarlık finansmanEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 2026’da enerjide dış finansmanın daha güçlü şekilde devreye gireceğini, sukuk ihracı ve uluslararası kredilerle 4 milyar dolarlık kaynağın gelmesini hedeflediklerini açıkladı. Bayraktar, 70 yıllık nükleer hayalini gerçeğe dönüştürecek Akkuyu NGS’nin de 2026’nın en önemli gündem maddeleri arasında olduğunu belirtti.

İsrail'in sahada karşılığı yok

İsrail, Yunanistan ve Rum Kesimi’nin gerçekleştirdiği üçlü zirve, yapılan açıklamalar ve alınan kararlara ilişkin MSB net karşılık verdi: Bahse konu girişimin askeri açıdan Türkiye'ye karşı bir tehdit oluşturması söz konusu değildir. İsrail'in Türkiye'ye yönelik açıklamalarının ve bölgede gerilimi artırabilecek söylemlerinin, sahadaki gerçekler ve uluslararası hukuk çerçevesinde herhangi bir karşılığı bulunmamaktadır.

İsrail'in sahada karşılığı yokİsrail, Yunanistan ve Rum Kesimi’nin gerçekleştirdiği üçlü zirve, yapılan açıklamalar ve alınan kararlara ilişkin MSB net karşılık verdi: Bahse konu girişimin askeri açıdan Türkiye'ye karşı bir tehdit oluşturması söz konusu değildir. İsrail'in Türkiye'ye yönelik açıklamalarının ve bölgede gerilimi artırabilecek söylemlerinin, sahadaki gerçekler ve uluslararası hukuk çerçevesinde herhangi bir karşılığı bulunmamaktadır.

Hedef yeniden şampiyonluk

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig’de ilk yarının sona ermesinin ardından Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde basın mensuplarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi. Özbek, hedefleri olan 26. şampiyonluk için çalıştıklarını söyledi.

Hedef yeniden şampiyonlukGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig’de ilk yarının sona ermesinin ardından Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde basın mensuplarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi. Özbek, hedefleri olan 26. şampiyonluk için çalıştıklarını söyledi.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026