|

13 Ekim 2018 Cumartesi gün ortası haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Rahip Brunson'un serbest kalmasına dair açıklamalar yaptı. TSK, Irak'ın kuzeyine düzenlediği hava harekatında saldırı hazırlığındaki 6 teröristi öldürdü. Karkas et için yapılan ödemeler artırıldı. 13 Ekim 2018 Cumartesi gününün öne çıkan haberlerini derledik.

Yeni Şafak
12:40 - 13/10/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
13 Ekim 2018 Cumartesi gün ortası haberleri.
13 Ekim 2018 Cumartesi gün ortası haberleri.

Türkiye prim vermedi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Rahip Brunson'un serbest bırakılmasıyla ilgili olarak, "Türkiye kendisini tehdit edenlere prim vermedi. Dayatmalarla adım atmadı" şeklinde konuştu.

Bakan Pakdemirli'den besicilere müjde

Tarım ve Orman Bakanlığı besicilere destek amacıyla ithal ve yerli karkas et kesim başına ödeme miktarını artırma kararı aldı. Alınan karar doğrultusunda ithalde kesim fiyatı kg başına 28 TL'ye, yerlide ise 29 TL'ye çıkarıldı.

Milyonlarca kiracıya zam uyarısı

Tüketici Başvuru Merkezi Hukuk Komisyonu Başkanı Avukat İzzet Doğan milyonlarca kiracıyı kira artış oranları konusunda uyardı.

TSK havadan vurdu: 6 terörist öldürüldü

TSK, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında üs bölgelerine saldırı hazırlığı yapan silahlı 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Kartal'ın yıldızları yuvadan uçabilir

Bir yandan ara transfer dönemi için golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, diğer yandan da sezon sonu serbest kalacak oyuncularıyla sözleşme yenilemek istiyor. Babel, Pepe, Adriano ve Gökhan Töre’ye yeni teklifte bulunacak siyah-beyazlı yönetim, Atiba, Tolga ve Mustafa Pektemek ile yolları ayıracak.

Alçıyla gittiği hastanede kolundan oldu

Alanya'da geçirdiği trafik kazası sonucu kolu kırılan diş doktoru Gamze Uğurlu Urhan, ameliyata alındıktan sonra başına gelen talihsizliklerden dolayı kolundan oldu. Kolu kesilince beyin kanaması geçiren Urhan, şimdi yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor.

Himalaya Dağları dokuz dağcıya mezar oldu

Himalaya Dağları'nda yoğun yağışların ardından meydana gelen toprak kaymasında, dağın yamaçlarında 3,500 metrede kurulan bir trekking kampında bulunan beşi Koreli, dördü Nepalli dokuz kişi yaşamını yitirdi.

Meteoroloji'den uyarı: Tüm Türkiye'de etkili olacak

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Marmara'nın güney ve doğusunda, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu (Çankırı hariç), Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısında sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanağın etkili olması beklendiği duyuruldu.

#Bugün ne oldu
6 yıl önce