|

15 Temmuz tweet'leri hatırlatılan Kaftancıoğlu: Kafa keserek adam öldürmeye hala karşıyım

FETÖ'nün asker kılığına girmiş hainlerinin 15 Temmuz 2016'da yaptığı alçak darbe girişimi sırasında kahraman halk, sokaklarda tanklara tüfeklere dur deyip şehit olurken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu gerçekliği aradan dört sene geçmesine rağmen ispatlanmayan "askerlerin boğazı kesildi" yalanını hala savunuyor. "Erdoğan'a diktatör" diyen, 15 Temmuz gecesi "Tekbir getirerek boğaz keserek mi demokrasi mücadelesi verilir. İnandığınız Allah'ınız sizin de belanızı versin" gibi çok sayıda paylaşımda bulunan Kaftancıoğlu skandal bir tweet daha attı. Hukuku ve adaleti savunmaya devam edeceğini belirten CHP İstanbul İl Başkanı, "Canan Kaftancıoğlu’nun 15 Temmuz gecesi twitleri diyerek bik bik edenlere gelsin.. Bu arada darbeci bile olsa boğaz keserek adam öldürmeye hala karşıyım ve karşı olmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

11:38 - 16/07/2020 Perşembe
Güncelleme: 12:09 - 16/07/2020 Perşembe
Yeni Şafak
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişimi yaşanırken hem sokağa çıkan halkı hem de başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümeti ve üyelerini hedef almıştı.
Tüm eleştirilere rağmen çirkin paylaşımlarını silmeyen Kaftancıoğlu, hiçbir gerçekliği olmayan ve FETÖ'cülerin 16 Temmuz sabahı uydurdukları 'askerin boğazı kesildi' yalanını hala savunuyor.

O tweet'leri hala silmedi

CHP İstanbul İl Başkanı 15 Temmuz gecesi attığı tweetleri hala silmediği için eleştirenlere cevap niteliğinde bir paylaşım yaptı. Hukuku sadece hukuku ve adaleti savunmaya devam edeceğini belirten Kaftancıoğlu, "
Canan Kaftancıoğlu’nun 15 Temmuz gecesi twitleri diyerek bik bik edenlere gelsin.. Bu arada darbeci bile olsa boğaz keserek adam öldürmeye hala karşıyım ve karşı olmaya devam edeceğim
" dedi.

Kaftancıoğlu'nun paylaşımlarından bazıları:






#CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu
#15 Temmuz
#darbe girişim
4 yıl önce