|

Adalet Bakanı Gül: İnsan Hakları Eylem Planı ülkemiz için milat olacak

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün duyurulacak İnsan Hakları Eylem Planı ile ilgili açıklama yaptı. Gül, "Cumhuriyetin 100. yılına girmeye hazırlanan ülkemizin bu süreçte temel politika belgesi olacak. Aynı zamanda ’yeni ve sivil anayasa’ çalışmaları için milat anlamına geliyor" dedi.

09:31 - 2/03/2021 Salı
Güncelleme: 09:44 - 2/03/2021 Salı
IHA
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül

Adalet Bakanlığı tarafından "Özgür birey, güçlü toplum, daha demokratik bir Türkiye" vizyonuyla hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açıklanacak.

Program öncesi Telegram hesabından paylaşımda bulunan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İnsan Hakları Eylem Planı'nın Türkiye için bir milat olacağını söyledi.

Bakan Gül, mesajında "İnsan Hakları Eylem Planı, Cumhuriyetin 100. yılına girmeye hazırlanan
ülkemizin bu süreçte temel politika belgesi olacak. Bugün aynı zamanda ’yeni ve sivil anayasa’ çalışmaları için milat anlamına geliyor.
Milletimizle beraber yapacağımız 83 milyonun anayasası ile demokrasi tarihimize yeni bir sayfa açacağız. İnsan Hakları Eylem Planı ülkemize, devletimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
#Adalet Bakanı Abdulhamit Gül
#İnsan Hakları Eylem Planı
#Yeni Anayasa
3 yıl önce