|

Adalet Bakanı Tunç'tan selden etkilenen illerdeki vatandaşlara geçmiş olsun mesajı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Karadeniz bölgesinde etkili olan yağışın ardından taşkınlardan etkilenen vatandaşlara sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı paylaştı. Bakan Tunç paylaşımında, sel felaketinden etkilenen Ordu, Giresun, Samsun, Tokat, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve çevre illerdeki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

17:32 - 9/07/2023 Pazar
AA
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sel felaketinden etkilenen Ordu, Giresun, Samsun, Tokat, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve çevre illerdeki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Karadeniz bölgemizde etkili olan yoğun yağışlar neticesinde, Ordu, Giresun, Samsun,Tokat, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve çevre illerimizin şehir merkezi ile ilçe ve beldelerinde meydana gelen taşkınlardan etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. AFAD koordinesinde, devletimizin ilgili kurumları ve belediyelerimiz, kriz merkezleri bünyesinde teyakkuz halinde çalışmalarına devam etmektedir. Rabb'im her türlü afetten bizleri muhafaza etsin." ifadesini kullandı.




#Yılmaz Tunç
#Karadeniz Bölgesi
#Sel Felaketi
#Adalet Bakanı
1 yıl önce