|

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan: Partiden hiçbir ücret almıyoruz

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, TVNET'te yayınlanan Sert Sorular programında, 'geçimini nasıl sağladığına' ilişkin soruya yanıt verdi. İnan, AK Parti'den herhangi bir ücret almadığını belirterek, "Babam ticaret ile uğraşıyor. Ben de onun yolundan devam ettim. Bir ortağım var, ticaret işiyle uğraşıyorum. AK Parti gönüllülerden oluşan bir teşkilattır, kesinlikle hiçbirimiz ücret almıyoruz." diye konuştu.

23:31 - 8/12/2021 Çarşamba
Güncelleme: 00:07 - 9/12/2021 Perşembe
Yeni Şafak
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, TVNET'te yayınlanan Sert Sorular programında, Taha Hüseyin Karagöz'ün sorularını yanıtladı.

"Gençlik Kolları Başkanı olarak nasıl geçiniyorsunuz"
sorusuna yanıt veren,
"Bu çok merak edilen bir soru. İnsanların merak ettiği ama dezenformasyon dolu bir konu. Ben lise yıllarından itibaren babamın yanında çalışmaya başladım. Ticarete de yatkındım. Üniversite birinci sınıftan itibaren AK Parti Gençlik Kolları'nda hizmet etmeye başladım. Siyaset fedakarlık isteyen bir mecra; okulunuzdan, işinizden, ailenizden fedakarlık ediyorsunuz. Üniversite yıllarım aldığım harçlıklar, kredi ve burslarla geçti. Okul bitmesinin ardından TBMM'de bir milletvekilimizin yanında üç yıl danışmanlık yaptım. O da bana çok tecrübe kattı. Gençlik Kolları'nda görev verilince, yeniden mesleğe dönmüş oldum. Babamın ticaret işinden devam ettim. Ticaret ile geçiniyorum, bir ortağım var"
diye konuştu.

"AK PARTİ'DEN MAAŞ ALMIYORUZ"

İl ya da genel düzeyde partiden herhangi bir maaş alıp almadığı sorusuna da yanıt veren İnan,
"Hayır, kesinlikle almıyoruz. Ben dahil olmak üzere, ilçe gençlik kolları da dahil böyle bir şey söz konusu değil. AK Parti gönüllülerden oluşan bir teşkilattır. Cepten harcıyoruz."
ifadelerini kullandı.



#AK Parti
#Gençlik Kolları
#Eyyüp Kadir İnan
2 yıl önce