|

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım'dan Akşener'e tepki: En hafif tabirle hadsizlik cahillik ve siyasi ahlaksızlıktır

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik Netanyahu benzetmesi yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepki gösterdi. Yıldırım, "Her zaman dünya mazlumlarının yanında olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile çocuk katili Netanyahu’yu aynı kefeye koymak en hafif tabirle; hadsizlik, cahillik ve siyasi ahlaksızlıktır" dedi.

15:48 - 18/05/2021 Salı
Güncelleme: 16:04 - 18/05/2021 Salı
DHA
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında çirkin bir benzetmede bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, İsrail’in katliamlarının bir numaralı sorumlusu İsrail Başbakanı Netanyahu’ya benzetti.

Meral Akşener'in çirkin söylemlerine tepki üstüne tepki yağdı. O isimlerden biri de AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım oldu.


"Hadsizlik, cahillik, siyasi ahlaksızlık..."

Yıldırım, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i şiddetle kınıyorum. Her zaman dünya mazlumlarının yanında olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile çocuk katili Netanyahu’yu aynı kefeye koymak en hafif tabirle; hadsizlik, cahillik ve siyasi ahlaksızlıktır. Üslub-u beyan, ayniyle insan."


#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Meral Akşener
#Netanyahu
#Binali Yıldırım
3 yıl önce