|

AK Parti'den CHP'ye tepki: Bu telaşınız niye?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalar yaptı. CHP'lilerin, sandık sonuçlarına yönelik itirazları eleştirmesine tepki gösteren Çelik, "İtiraz sürecini küçümsemeye çalışıyorlar. AK Parti'nin kaybolmuş oyları ve diğer partilerin kaybolmuş oyları kayda geçmektedir. Demokrasinin kutsalı olan sandığa sahip çıkma mücadelesinden neden rahatsız olunuyor? Sürekli biz kazandık diyorlar. O zaman bu telaşınız niye?" dedi.

22:03 - 7/04/2019 Pazar
Güncelleme: 23:19 - 7/04/2019 Pazar
Yeni Şafak
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçim sonuçlarına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Sözcüsü Çelik Netanyahu'nun Batı Şeria ile ilgili sözlerine ilişkin, "İsrail Başbakanı, yine pervasız saldırganlığını ortaya koydu. İsrail Başbakanının yaptığı resmen dünyada büyük çatışmaları tetikleyecek, büyük gerilimlere imza atacak bir olaydır" dedi.

CHP'lilerin YSK'ye tehditlerine tepki

CHP'lilerin, Yüksek Seçim Kurulu'nu tehdit eden açıklamalarına ilişkin Çelik, "CHP, YSK'nın varlığına dönük tehdit açıklamasıyla esasında kendi varlığını da oluşturan hukukla kavga ediyor" ifadelerini kullandı.

"CHP süreci akamete uğratmaya çalışıyor"

Bazı konuları açıklığa kavuşturmamız gerekiyor. Kasten kafa karıştırmaya dönük unsurları takip ediyoruz. Her gün yeni bir kılıkta önümüze bir takım açıklamalar geliyor. CHP'nin İstanbul adayı hukuki ve yasal olan itiraz sürecini illegal ve temelsiz göstermeye çalıştı.


"Sürekli biz kazandık diyorlar. O zaman bu telaşınız niye?"

  • İtiraz sürecini küçümsemeye çalışıyorlar. AK Parti'nin kaybolmuş oyları ve diğer partilerin kaybolmuş oyları kayda geçmektedir. Demokrasinin kutsalı olan sandığa sahip çıkma mücadelesinden neden rahatsız olunuyor? Sürekli biz kazandık diyorlar. O zaman bu telaşınız niye? Niçin bu kadar yüksek bir adrenalin ile cevap verme gereği hissediyorsunuz? Eminseniz bırakacaksınız. Yargı denetimi çevresinde sayılacak ve ortaya çıkacak.
#AK Parti
#Sözcü
#Ömer Çelik
5 yıl önce