|

AK Partili Hamza Dağ’dan Ahmet Şık’a tepki: Bu zihniyetle mücadele etmeye devam edeceğiz

"Hepiniz sokağa çıkmalısınız" diyerek kalkışma çağrısında bulunan TİP İstanbul vekili Ahmet Şık'a tepkiler çığ gibi büyüyor. Son olarak AK Partili Hamza Dağ sosyal medyada yaptığı paylaşımda Şık'a tepki göstererek, "Bu zihniyetle mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

16:31 - 7/06/2021 Pazartesi
Güncelleme: 16:41 - 7/06/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ

Türkiye İşçi Partisi (TİP) vekili Ahmet Şık’ın katıldığı bir yayında, “Devleti yıkmamız gerek”, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti katildir” gibi sözleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Katıldığı bir yayında "Bu devlet katil, bu devleti yıkmamız gerekiyor, evet Türkiye Cumhuriyeti devleti bir katil devlettir." şeklinde ifadeler kullanan Şık’a bir tepki de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’dan geldi.

"Devleti katil olarak nitelendirip onu yıkmaktan bahsediyor"

Dağ, sosyal medya hesabından “Dün Tanrıkulu, bugün Şık. Muhalefet, memleketin hayrına olacak konulara odaklanmak yerine, devleti katil olarak nitelendirip onu yıkmaktan bahsediyor. Bu zihniyetle bugüne kadar mücadele ettik, bundan sonra da milletimizin hukukunu savunmak adına mücadele etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini paylaştı.



#hamza dağ
#ahmet şık
#çağrı
#twitter
3 yıl önce